Thanks Thanks:  9
Likes Likes:  15
Dislikes Dislikes:  0
Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456
Results 76 to 83 of 83

Thread: DIABLO CAM (incepatori si stiutori)

  1. #76
    Happy fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,199
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    61

    Default

    DVB-C este cu caid 1801 daca nu e setat in cam nu merge.
    FREE ALIEN

  2. #77
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    234
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    37

    Default

    In care cam ?
    Oscam sau in drac?
    Mersi

    Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

  3. #78
    Happy fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,199
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    61

    Default

    Daca rulezi oscam atuci seteaza in dvb-api prioritate caid 1801
    FREE ALIEN

  4. #79
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    234
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    37

    Default

    Nu am 1801
    cu 1880 nu merge?
    Mersi

    Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

  5. #80
    Happy fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,199
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    61

    Default

    Pe cablu nu deschide cu 1880 sau 1802 doar cu 1801 (cu magie)
    Last edited by konstantine; 10-01-20 at 07:33.
    FREE ALIEN

  6. #81
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Feb 2007
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    Salutare,
    AS fi interesat sa cumpar ceva cam-uri mai exact vreo 3 programate pt JIJI cabla.Am local deci as vrea sa le dau s*ar*ing sau deva de gen.Nu am mai facut asa ceva deci sunt newbie.Reciverele pe care le am doar unul are si tuner de cabla si nu as mai pune inca 3 in casa...
    Multumesc
    Skystar 2.6d , H-H DM2100, "oala" 0,9, LNB quad..si restu cablu :-D

  7. #82
    Member Visitor
    Join Date
    06 Feb 2010
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default diablocam wifi 2.5

    Quote Originally Posted by claudiu View Post
    verificati setarile la modul , doar 4k nu deschide .

    salutare
    esti bun sa ma ajuti cu un diablo cam 2.5 wifi sa-l fac sa mearga pe tv smart sony cu android
    merci mult

  8. #83
    Happy fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,199
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    61

    Default

    Ce nu reusesti sa faci ? Ai interfata CAS ?
    FREE ALIEN

Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •