Thanks Thanks:  11
Likes Likes:  17
Dislikes Dislikes:  0
Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456
Results 76 to 85 of 85

Thread: DIABLO CAM (incepatori si stiutori)

  1. #76
    Happy fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,262
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    69

    Default

    DVB-C este cu caid 1801 daca nu e setat in cam nu merge.
    FREE ALIEN

  2. #77
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    235
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    43

    Default

    In care cam ?
    Oscam sau in drac?
    Mersi

    Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

  3. #78
    Happy fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,262
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    69

    Default

    Daca rulezi oscam atuci seteaza in dvb-api prioritate caid 1801
    FREE ALIEN

  4. #79
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Jan 2011
    Posts
    235
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    43

    Default

    Nu am 1801
    cu 1880 nu merge?
    Mersi

    Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

  5. #80
    Happy fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,262
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    69

    Default

    Pe cablu nu deschide cu 1880 sau 1802 doar cu 1801 (cu magie)
    Last edited by konstantine; 10-01-20 at 08:33.
    FREE ALIEN

  6. #81
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Feb 2007
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    56

    Default

    Salutare,
    AS fi interesat sa cumpar ceva cam-uri mai exact vreo 3 programate pt JIJI cabla.Am local deci as vrea sa le dau s*ar*ing sau deva de gen.Nu am mai facut asa ceva deci sunt newbie.Reciverele pe care le am doar unul are si tuner de cabla si nu as mai pune inca 3 in casa...
    Multumesc
    Skystar 2.6d , H-H DM2100, "oala" 0,9, LNB quad..si restu cablu :-D

  7. #82
    Member Visitor
    Join Date
    06 Feb 2010
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default diablocam wifi 2.5

    Quote Originally Posted by claudiu View Post
    verificati setarile la modul , doar 4k nu deschide .

    salutare
    esti bun sa ma ajuti cu un diablo cam 2.5 wifi sa-l fac sa mearga pe tv smart sony cu android
    merci mult

  8. #83
    Happy fery21's Avatar
    Join Date
    18 Feb 2008
    Location
    Big Bang
    Posts
    2,262
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    69

    Default

    Ce nu reusesti sa faci ? Ai interfata CAS ?
    FREE ALIEN

  9. #84
    Standard RSP member
    Join Date
    01 Dec 2009
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Buna ,ma poate ajuta cineva cum setezi un diablo cam sa citeasca din key ,in cccam trebuie sa ii dau o linie N de unde sa citeasca keyle?

  10. #85
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Jun 2007
    Location
    bucuresti
    Posts
    782
    Mentioned
    29 Post(s)
    Rep Power
    66

    Default

    @all
    pe niciunul dintre modulele diablo nu mai functioneaza solutia cu key , ramin modulele wifi si lan cu solutia mai putin eleganta( net) dar care mai functioneaza inca. Cei de la duolabs nu mai ofera suport de ani buni la modulele lor ( cred ca ultimele versiuni de underworld sint de prin 2014-2015)iar pentru un update la module care sa faca lumina cu key ar trebui sa fie suficienti doritori dispusi sa plateasca . Pentru o suma frumusica cred ca s-ar pune in miscare cei de la duolabs .
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

Page 6 of 6 FirstFirst ... 23456

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •