Eu am un LG 32LC51.....fabricat in Franta..(asa scrie pe eticheta)
DAR...nu sunt foarte multumit de el.....si cand spun ca nu sunt multumit m-a refer la faptul ca nu are mai multe tunere se misca mai greu la schimbarea canalelor ,......toate astea comparativ cu un noname(myria) ceva mai mare de 42 care are mult mai multe functii si doua tunere PIP PAP(picture and picture)...imparte ecranul in doua si ai doua canale diferite in acelasi timp.
Myria e ''brand''...dar electronica e samsung ...asa a fost vazut si de placa video cand a fost conectat la PC.
Singurul avantaj al LG-ului e ca am schema electronica la el si are interfata USB pentru diagnostic si am primit si softul de lucru in interfata tehnica .
Ambele livrate in cutia lui. In rest ,......simplu-si face treaba.
Ambele LCD.
La capitolul plasma sau lcd........e o intreaga filozofie....
Asa in mare .......
Plasma se vede mai bine pe rezolutii relativ mici sub 800x600... nu prea urca la rezolutii mai mari de 1360x768 , are stralucire mai mare , se vede si daca bate soarele direct in el, consum energetic mai mare de unde rezulta si un efort al pieselor componente mai mare...deci fiabilitate ....posibil mai mica.
LCD...se vede bine doar daca ai sursa de semnal buna.....chiar si pe cablu merge bine dar trebuie semnal beton...la rezolutii mari urca fara probleme oricand poate deveni un monitor extrao***nar......chiar si la 1920x1080...
Nu are stralucirea asa de mare la lumina solara ....se vede....dar mai slab in schimb consumul energetic e mult mai mic,deci rezistenta in timp ceva mai mare, sunt mai usoare ca greutate si mai versatile in relatia cu echipamentele media domestice in special cu PC-ul.
Tu alegi...depinde ce vrei sa faci cu el si depinde de pret.

Reply With Quote
(asa scrie pe eticheta)