Salut ! Am eu un SS1 , iti dau si senzorul pe port serial (manufactured). Merge foarte bine cu ProgDVB si in hard si in software mode . Drivere, codec-uri..pentru WinXp
Incep cu 2 mil juma', yahoo : unuldinei sau prv sau mobil
Dislikes: 0
Cumpar SS1 sau Nexus.Astept oferte pe PM.
Salut ! Am eu un SS1 , iti dau si senzorul pe port serial (manufactured). Merge foarte bine cu ProgDVB si in hard si in software mode . Drivere, codec-uri..pentru WinXp
Incep cu 2 mil juma', yahoo : unuldinei sau prv sau mobil
satelitar pasional ocazional
( soundclick.com/bands/default.cfm?bandid=625472)
Asa e, dar are si avantaje.......are un tuner muuuuult mai sensibil decat ss2...fie el si HD......
Dezavantaje ...nu prea mai are suport software la noile playere sau alte aplicatii...mare pacat
Si hai sa fim seriosi.....omul, CUMPARA .....sau VINDE...treaba lor, afacerea lor........free market![]()
![]()
In situatia in care doresti SD ss1 este incomparabila cu placile software . calitate .stabilitate .etc la care se adauga o iesire tv svcc si iesire spdif.
In situatia in care nu ai luat si mai esti interesat are stailus , am vazut pe celalalt forum.
HMMM Se pare ca o luati si voi cu cenzura si ca nu ne putem disocia un pic de ginta noastra asazisa latina(
f11
Last edited by f11; 31-07-08 at 11:22.
Nu e cenzura,e doar regulament.Nu se pot pune link-uri catre site-uri romanesti de profil asa cum nici acolo nu poti pune link catre sateliti.org.
Deci cine are SS1 de vanzare pentru colegul nostru?
:
Eu am de vanzare !![]()
satelitar pasional ocazional
( soundclick.com/bands/default.cfm?bandid=625472)
@unuldinei K, am sa reflectez la oferta ta. @f11 Am cunostiinta si de cealalta oferta dar nu am ajuns la un pret convenabil pentru amandoi.
Am si eu un SS1 ver. 1.5
150RON fara taxe de transport.
Daca esti de prin jud. Cluj cu atit mai bine
bafta
Am primit placa si sunt foarte multumit. Il recomand cu incredere pentru seriozitate si amabilitate pe Prodigy.