Interesanta ...mufa...merge si in orice alta configuratie...cred
Am gasit la la tehnicb saptamana trecuta urmatorul diseqc care mi-a atras atentia si pe care l-am cumparat precum si o mufa de protectie impotriva socurilor electrice. Diseqcul costa in jur de 11 lei (10.20 aprox), iar mufa 4.5 lei. La montarea mufei se pierd intre 2-4 db, dar eu zic ca se merita.
![]()
Interesanta ...mufa...merge si in orice alta configuratie...cred
Daca te intereseaza pentru ss2, raspunsul e da![]()
Acest comutator este cascadabil, adică știe protocolul DiseqC 1.1? M-ar interesa să leg in aval alte 4 comutatoare 4/1.
Cluj-Napoca
--------------------------------------------------
AzBox HD Premium, HDD Western Digital Caviar Green 750 GB, conservă Hyundai HSS 3169,
Antenă toroidală T90 12 LNB (Astra 1, Astra 2, Astra 3, Astra 4, HB, W2, Thor, Amos, Eurobird 9, Badr, Hellas, Turksat)
Merge, receptorul trebuie sa stie insa asta
@snow
Ai incercat și merge? Vreau să spun că, chiar dacă receptorul știe DiseqC 1.1, e posibil ca switch-ul să nu fie compatibil și să nu meargă.
Am sunat la Tehnic B și, din păcate, nu mai au acest tip de comutator. Știe cineva dacă se mai găsește și in altă parte?
Cluj-Napoca
--------------------------------------------------
AzBox HD Premium, HDD Western Digital Caviar Green 750 GB, conservă Hyundai HSS 3169,
Antenă toroidală T90 12 LNB (Astra 1, Astra 2, Astra 3, Astra 4, HB, W2, Thor, Amos, Eurobird 9, Badr, Hellas, Turksat)
Eu am folosit diseqc-ul impreuna cu un lnb monobloc, legate la un 2/1 si n-am avut probleme.
Eu l-am cumparat de la Bacau, suna acolo si vezi daca mai au.