Am "plantat" ieri un max , l-am pozitionat cu echo 791 al meu "aranjat" pt gigel. Surpriza a fost ca dupa ce am agatat sirius, unele programe din pachetul max, le-am putut deschide cu echo, printre care: AXN crime, eurosport, si mai erau. Ce-mi scapa?![]()
au probleme cu sistemul de criptare si cu aceasta ocazie isi fac un pic de publicitate gratuita
B1 TV - Telesport - National - Cartoon Network - Cinemax C.E - Animal Planet
Discovery Channel Europe - Antena 1 - Pro TV - Acasá TV
Pro Cinema - HBO Comedy Rom - HBO Rom (Max TV) FTA now Sirius 4 @ 4.8° East
TVRM - Euforia Lifestyle TV - TV Sport - AXN C.E - Kanal D Rom - Antena 3 - MTV Rom
AXN Sci-Fi - Prima TV - TVR 2 - TVR 1 - OTV
National Geographic Channel Rom
Realitatea TV - Eurosport - AXN Crime (Max TV) FTA now Sirius 4 @ 4.8° East
sa nu mai aiba bani de codare oare?
De ce nu vorbiti si voi asa mai cu perdea ca astea de la MAXX au uitat sa il mai codeze , poate il lasa toata luna asa.
Necodat este tot pachetul , verificat de mine.
Sa-l lase asa "ca reclama pe termen mai lung are efect"...,![]()
Apropo, mai e o chestie. Tipul avea o cartela "de la cineva din interior" si zicea ca-i moca, ca e cartela de teste, nu am avut timp sa o studiez. Problema este ca nu mai intrau hbo-urile. :"acces refuzat"
Ma mai duc sa vad mai bine ce card avea ca 's curios.
Ma rog o fi publicitate,tousi nu-i vad rostul,adica nu asa se face publicitate
cel putin skyit de cand sunt aici nu l-am prins necodat...doar disneychannel a fost 3zile pentru toti dar asta acum 4ani de zile
au avut probleme cu sistemul de criptare si ca fapt divers cand am dat pe max astazi surpriza...negru
Sky Italia nu transmite niciodata free pachetul lor doar poate ca Sky24 care este Free.Daca e sa fie gratuit este doar daca prinzi vreo promotie pentru abonament si iti dau acolo 2 luni gratuit la pachetul care nu lai ales in abonament.sau cum este acuma pentru canale de sport pina la sfarsit de an gratuit pentru cine se aboneaza.
Eu am prins la Abonament cu Canalel HD gratuit 2 luni si 1 luna de Sport
Dar sa faca publicitate si sa transmita Free nu ai sa vezi niciodata
Pachetul akta e tot pe un singur satelit ? sau mai au transponderi si pe hotbird?![]()
vise
are asa restuk il ia in simulcript de pe hotbird
Satelit Sirius - 5ºE
• TP 1 – frecventa 12.149 MHz, SR 27,500 Ms/s, pol. H, FEC 3/4;
• TP 2 – frecventa 12.341 MHz, SR 27,500 Ms/s, pol. H, FEC 3/4;
• TP 3 (nou) – frecventa 12.265 MHz, SR 27,500 Ms/s, pol. H, FEC 3/4;
Satelit Eutelsat W2 - 16ºE
• TP 4 – frecventa 11.513 MHz, SR 29,950 Ms/s, pol. V, FEC 3/4.
Pe Hotbird sunt 2 canale:Universal si SciFi care merg cu cartelele Max