Pe ce frecventa vor fi?
MEDIA. GSPTV, postul care va transmite partidele din Liga I, se lansează in această seară, cu o zi inainte să debuteze noul sezon intern.
Canalul poate fi recepţionat, deocamdată, doar de abonaţii RCS-RDS şi Digi TV, şi va avea alte două posturi infrăţite: GSPTV 2 şi 3, care vor transmite in alternativ partidele din intrecerea internă. Soluţia infiinţării mai multor canale cu acelaşi nume a venit ca replică la „lovitura“ lui Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, de a programa mai multe meciuri la aceeaşi oră.
http://www.evz.ro/articole/detalii-a...anseaza-GSPTV/
Pe ce frecventa vor fi?
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
LPF a schimbat numele Ligii I
Liga Profesionistă de fotbal a hotărit să schimbe numele Ligii 1. Astfel, primul eşalon se va numi de acum Liga 1 Frutti Fresh. Pe site-ul oficial al LPF este postată noua siglă.
Acela e partener cu Liga Profesionista de Fotbal!
Sigla din bannerul LPF este asta:
LPF.RO
REALITATEA TV
![]()
Shi parca la inceput sunt interesante. Meciuri, dezbateri, analize etc. Inceputul e bun...
Se poate de vizionat aceste canale shi pe Internet. daca da, care e lincul? Multumesc.
am editat linkul ca se pare ca aceasta minune de gsp nu prea se mai vede online,deh de unde sa stiu la cat de mult ma intereseaza gsp-ul,speram ca se va rezolva curand![]()
Cum nu se mai vede online? Acum ma uit pe cool-tv.net si vad ca merge.
Eu am auzit ca e inchis,ca arunca cu "bombe" cei de la RCS in ei.
Postati repede ce aveti de postat ca vor inchide internetul de data asta.
PS:Azi merge,ieri nu mergea.
:
Am vazut negru in fata ochilor cand am citit ca nu mai e online si am intrat instantaneu sa verific.
P.S. ma supar din ce in ce mai greu, cred ca imbatranesc.
priviti atitudinea gsp.ro vizavi de un utilizator care posteaza acolo (fara injurii, atacuri, etc)
despre asta e vb:
http://www.gsp.ro/stire/articol-91218.html
MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH
Poahahahaaa. Deci tu esti ala cu "CINE RADE LA URMA RAD..."?Pai asa iti trebuie nene daca te pui cu "trustu' "
![]()