-
Banned
Re: Help Desk
E bun venit acest topic,incep eu primul cu o intrebare usoara pentru voi grea de aplicat pentru mune; deci; am, in My computer 3 locatii de memorie;Local Disk C,D,E,problema este ca C-ul este cel mai mic 9,76 GB,restul au cite 20 GB respectiv 45 GB,nu stiu marimea cum se calculeaza,orcum ideea este urmatoarea; tot incarcand programe am cam umplut la refuz C-ul,cum fac sa mut din C in celalalte memorii ca sa fie ok? am incercat sa copiez si sa pun in D sau E dar cind vreau sa sterg din C imi spune ca daca sterg sau mut acele fisiere programele aflate pe ele nu vor mai functiona,o alta problema ce am mutat in D sau E nu ma lasa sa sterg din C,in fine pana la urma am ales citeva programe pe care nu le folosesc si leam sters obtinand astfel un spatiu liber de 3 GB acum e ok,dar pe viitor? ca unele programe care le descarc nu vor deloc sa fie descarcate in D sau E cu toate ca initial le trimit acolo,o parte din ele sunt descarcate in C,deci ce am de facut? sau cum fac sa nu mai fiu nevoit sa sterg programe
?scuze dar sunt la inceput cu pc-ul xvanish stie ca sunt o catastrofa de incepator dar asta e,invatam cu totii,multumesc de sfaturi