Pentru SkyStar 2 rev 2.6D cu telecomanda sunt eu interesat,spune un pret si batem palma.![]()
Dislikes: 0
Pentru ca nu mai am unde sa le montez (mi-am inchis balconul si am izolat blocul) sunt nevoit sa le vand.
Antena de 1.2m, montura H-H si monoblocul sunt in stare perfecta, intretinute bine si functioneaza la parametrii normali.
Cealalta antena nu prea am mai folosit-o desi e ok si aia.
Cred ca voi vinde si SkyStar 2 rev 2.6D cu telecomanda.
Nu m-am gandit inca la un pret exact, cine e interesat sa le cumpere, negociem pe pm.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Pentru SkyStar 2 rev 2.6D cu telecomanda sunt eu interesat,spune un pret si batem palma.![]()
Am primit pm-ul tau... ori le dau toate impreuna (fara antena a doua - aia e un surplus) ori nu le dau deloc... ca n-are rost sa dau doar ss2-ul...
Antena cu H-H si lnb le-as lua eu dar e problema cu transportul.Ma costa cat nu face.
De unde esti mondo?
Sunt interesat eu de antena + motor, daca esti interesat sa vinzi decat acestea, astept un raspuns. Eu sunt din Ploiesti, cred ca vine curierul cu antena.
Vreau sa dau o antena+monobloc+montura+ss2 impreuna iar inca o antena+lnb le fac cadou la cel care le cumpara toate. Nu mi se merita sa le dau separat pentru ca raman cu celelalte si nu mai am ce sa fac cu ele.
Se pot trimite cu curierat rapid, din cate am inteles pana in Bucuresti ar costa in jur de 30-35 ron.
Pai vad ca oamenii sunt interesati de ss2, eu de antena + motor, dai la unul din noi cadou monoblocul si celuilalt antena + lnb-ul![]()
Spaniolule iti mai trebuie ss2-ul?
Spaniolule esti boier! XVanish, daca faci treaba cu el, astept sa ma contactezi si pe mine, pentru a stabili detaliile tranzactiei dintre noi. Multumesc!
@Xvanish
Deoarece nu ai mai dat nici un semn de viata,am renuntat a astepta vesti si ma-m orientat catre altceva;
http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...76b3f47f33fb48
Mie mi s-au lungit urechile de cand astept un raspuns de la el!![]()
vezi si aici http://digitalsatelit.ro/shop/produc...roducts_id=158
e si mai ieftin si daca nu ma insel are 3 ani garantie