Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 43

Thread: Gp 4.40 no timebomb

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Gp 4.40 no timebomb

sal. cine imi spune daca se merita sa incerc GP pe dream cu acest MAC : 00-09.34.x.x.x.x. multumesc anticipat.
    Last edited by -minus; 18-07-08 at 14:59.

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Quote Originally Posted by bmihai47 View Post
    sal. cine imi spune daca se merita sa incerc GP pe dream cu acest MAC : 00-09-34-XX-XX-XX . multumesc anticipat.
    Poti sa pui linistit orice varianta GP.Pentru siguranta voastra eu zic sa nu mai postati ultimele 3 grupuri de cifre ale MAC-ului care il aveti pe Dream.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Daca nu ai MAC de original si folosesti doar scriptul INT iti va crapa in 24-48 de ore,la fel am patit si eu,scriptul era bun doar la geminii 430-431 la 440 trece peste el si....booooooooom!-ADIOS AMIGOS!
    Eu te cred. Dar am pus imaginea asta ca s-ar zice ca are timebomb-ul scos.
    Acuma sa vedem. Are sau nu are Marimea imaginii difera de cea scoasa de pe ihad.

Standard RSP member Alextm's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Sunt curios...are timebomb ...??
    Daca nu are o instalez si eu....Deci, a crapat sau nu ???

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Alextm View Post
    Sunt curios...are timebomb ...??
    Daca nu are o instalez si eu....Deci, a crapat sau nu ???
    Daca nu aveti MAC de dream limitativa la GEMINII 420!!! nu riscati punand imagini cu timebomb,orcum nu aduc nimic nou semnificativ ceea ce a aparut de la 430 la 440 fata de 420,nu riscati aiurea!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca nu aveti MAC de dream limitativa la GEMINII 420!!! nu riscati punand imagini cu timebomb,orcum nu aduc nimic nou semnificativ ceea ce a aparut de la 430 la 440 fata de 420,nu riscati aiurea!
    Are dreptate spaniolul. Daca nu aveti cunostinte de electronica si nu vreti bataie de cap, mai bine lasati 4.20. Oricum, 4.40 nu aduce mare lucru nou (ce am observat e ca iti scrie la lista canalelor in % cat la suta s-a terminat din program).

Se pare totusi ca imaginea are scoasa bomba, deocamdata n-a crapat. Totusi, daca are cineva un head.ko dintr-o imagine cu bomba, as fi recunoscator daca mi-ar trimite-o.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by trex_daemo View Post
    Are dreptate spaniolul. Daca nu aveti cunostinte de electronica si nu vreti bataie de cap, mai bine lasati 4.20. Oricum, 4.40 nu aduce mare lucru nou (ce am observat e ca iti scrie la lista canalelor in % cat la suta s-a terminat din program).

Se pare totusi ca imaginea are scoasa bomba, deocamdata n-a crapat. Totusi, daca are cineva un head.ko dintr-o imagine cu bomba, as fi recunoscator daca mi-ar trimite-o.
    Vrei geminii 440 cu bomba in ea? nimic mai simplu,da-o jos de pe serverul geminii,

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Vrei geminii 440 cu bomba in ea? nimic mai simplu,da-o jos de pe serverul geminii,

Nu, nu, vreau head.ko din imagine cu bomba. Sa compar cele doua fisiere.
    Dar inca n-am gasit editor cu care as putea extrace din imagine doar fisierul ala...

Poate ceva idei ?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu, nu, vreau head.ko din imagine cu bomba. Sa compar cele doua fisiere.
    Dar inca n-am gasit editor cu care as putea extrace din imagine doar fisierul ala...

Poate ceva idei ?
    Pai cu DCC in FTP poti sa intri in toate fisierele de la dream,de aceea daca dai jos direct de pe server imagine o sa gasesti si fisierul,desi ma indoiesc ca vei reusi deoarece au incercat si altii de pe alte forumuri si nu au reusit [inca]

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Da, sigur ca poti, dar dupa ce ai instalat imaginea! Dar eu nu vreau sa instalez gp 4.40 de pe serverul de la gemini.

Ma gandeam ca poate are cineva 4.40 pe dream cu mac original si mi-ar putea trimite respectivul fisier.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Da, sigur ca poti, dar dupa ce ai instalat imaginea! Dar eu nu vreau sa instalez gp 4.40 de pe serverul de la gemini.

Ma gandeam ca poate are cineva 4.40 pe dream cu mac original si mi-ar putea trimite respectivul fisier.
    Pai eu ce spuneam mai sus; daca sar sti care e fisierul cu pricina.......

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai eu ce spuneam mai sus; daca sar sti care e fisierul cu pricina.......
    Fisierul cu pricina e head.ko. Asta se stie.

dMd
    Guest

Iti pot trimite eu fisierul head.ko, dar nu vad ce ai putea face cu el. Oricum pentru a inlocui acest fisier este necesar sa compilezi imaginea din nou, iar daca reusesti compilarea, ceva s-ar putea sa nu mearga. Nu se merita munca, mai bine folosesti alta imagine si asa GP nu este prea stralucita fata de altele. Asa cum am mai spus, am verificat personal, cu fisier init merge doar 4.30 care la clone blocheaza BP insa aceasta imagine nu are bomba inclusa, la 4.31 si 4.40 (care au bomba in head.ko) acest fisier nu este de nici un folos, bomba citeste MAC-ul hard al receptorului si nu pe cel soft care este rescris de fisierul init.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dMd View Post
    Iti pot trimite eu fisierul head.ko, dar nu vad ce ai putea face cu el. Oricum pentru a inlocui acest fisier este necesar sa compilezi imaginea din nou, iar daca reusesti compilarea, ceva s-ar putea sa nu mearga. Nu se merita munca, mai bine folosesti alta imagine si asa GP nu este prea stralucita fata de altele. Asa cum am mai spus, am verificat personal, cu fisier init merge doar 4.30 care la clone blocheaza BP insa aceasta imagine nu are bomba inclusa, la 4.31 si 4.40 (care au bomba in head.ko) acest fisier nu este de nici un folos, bomba citeste MAC-ul hard al receptorului si nu pe cel soft care este rescris de fisierul init.

Linkul de mai sus se pare ca are alt head.ko fata de original, deoarece imaginea de mai sus e pusa pe optibox de vineri, si merge.
    Am vrut doar sa compar head.ko din imaginea de mai sus cu head.ko dintr-o imagine originala gp 4.40. Iti trimit un PM adresa mea de mail.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast