Da, sigur ca poti, dar dupa ce ai instalat imaginea! Dar eu nu vreau sa instalez gp 4.40 de pe serverul de la gemini.
Ma gandeam ca poate are cineva 4.40 pe dream cu mac original si mi-ar putea trimite respectivul fisier.
Uite aici geminii 440;
http://www.filebox.ro/download.php?k...acc597a596c1df
Iti pot trimite eu fisierul head.ko, dar nu vad ce ai putea face cu el. Oricum pentru a inlocui acest fisier este necesar sa compilezi imaginea din nou, iar daca reusesti compilarea, ceva s-ar putea sa nu mearga. Nu se merita munca, mai bine folosesti alta imagine si asa GP nu este prea stralucita fata de altele. Asa cum am mai spus, am verificat personal, cu fisier init merge doar 4.30 care la clone blocheaza BP insa aceasta imagine nu are bomba inclusa, la 4.31 si 4.40 (care au bomba in head.ko) acest fisier nu este de nici un folos, bomba citeste MAC-ul hard al receptorului si nu pe cel soft care este rescris de fisierul init.
Te rugam pune si tu un link cu imaginea care o folosesti fara time bomb.
Urca-o pe rapidshare....
MULTUMIM.
Am comparat head.ko dintr-o imagine originala 4.40 luata de pe IHAD, cu imaginea de pe linkul respectiv.
head.ko original : 320,916 bytes
head.ko din imaginea de mai sus: 308,509 bytes
Se pare ca imaginea a fost modificata, si deocamdata, dupa 3 zile inca merge pe clone.
Cred ca threadul acesta se si poate incheia aici. Cei care vor, pot instala pe riscul proriu.