Results 1 to 15 of 43

Thread: Gp 4.40 no timebomb

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Gp 4.40 no timebomb

Quote Originally Posted by Alextm View Post
    Sunt curios...are timebomb ...??
    Daca nu are o instalez si eu....Deci, a crapat sau nu ???
    Daca nu aveti MAC de dream limitativa la GEMINII 420!!! nu riscati punand imagini cu timebomb,orcum nu aduc nimic nou semnificativ ceea ce a aparut de la 430 la 440 fata de 420,nu riscati aiurea!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Daca nu aveti MAC de dream limitativa la GEMINII 420!!! nu riscati punand imagini cu timebomb,orcum nu aduc nimic nou semnificativ ceea ce a aparut de la 430 la 440 fata de 420,nu riscati aiurea!
    Are dreptate spaniolul. Daca nu aveti cunostinte de electronica si nu vreti bataie de cap, mai bine lasati 4.20. Oricum, 4.40 nu aduce mare lucru nou (ce am observat e ca iti scrie la lista canalelor in % cat la suta s-a terminat din program).

Se pare totusi ca imaginea are scoasa bomba, deocamdata n-a crapat. Totusi, daca are cineva un head.ko dintr-o imagine cu bomba, as fi recunoscator daca mi-ar trimite-o.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by trex_daemo View Post
    Are dreptate spaniolul. Daca nu aveti cunostinte de electronica si nu vreti bataie de cap, mai bine lasati 4.20. Oricum, 4.40 nu aduce mare lucru nou (ce am observat e ca iti scrie la lista canalelor in % cat la suta s-a terminat din program).

Se pare totusi ca imaginea are scoasa bomba, deocamdata n-a crapat. Totusi, daca are cineva un head.ko dintr-o imagine cu bomba, as fi recunoscator daca mi-ar trimite-o.
    Vrei geminii 440 cu bomba in ea? nimic mai simplu,da-o jos de pe serverul geminii,

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Vrei geminii 440 cu bomba in ea? nimic mai simplu,da-o jos de pe serverul geminii,

Nu, nu, vreau head.ko din imagine cu bomba. Sa compar cele doua fisiere.
    Dar inca n-am gasit editor cu care as putea extrace din imagine doar fisierul ala...

Poate ceva idei ?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu, nu, vreau head.ko din imagine cu bomba. Sa compar cele doua fisiere.
    Dar inca n-am gasit editor cu care as putea extrace din imagine doar fisierul ala...

Poate ceva idei ?
    Pai cu DCC in FTP poti sa intri in toate fisierele de la dream,de aceea daca dai jos direct de pe server imagine o sa gasesti si fisierul,desi ma indoiesc ca vei reusi deoarece au incercat si altii de pe alte forumuri si nu au reusit [inca]

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Da, sigur ca poti, dar dupa ce ai instalat imaginea! Dar eu nu vreau sa instalez gp 4.40 de pe serverul de la gemini.

Ma gandeam ca poate are cineva 4.40 pe dream cu mac original si mi-ar putea trimite respectivul fisier.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Da, sigur ca poti, dar dupa ce ai instalat imaginea! Dar eu nu vreau sa instalez gp 4.40 de pe serverul de la gemini.

Ma gandeam ca poate are cineva 4.40 pe dream cu mac original si mi-ar putea trimite respectivul fisier.
    Pai eu ce spuneam mai sus; daca sar sti care e fisierul cu pricina.......

dMd
    Guest

Iti pot trimite eu fisierul head.ko, dar nu vad ce ai putea face cu el. Oricum pentru a inlocui acest fisier este necesar sa compilezi imaginea din nou, iar daca reusesti compilarea, ceva s-ar putea sa nu mearga. Nu se merita munca, mai bine folosesti alta imagine si asa GP nu este prea stralucita fata de altele. Asa cum am mai spus, am verificat personal, cu fisier init merge doar 4.30 care la clone blocheaza BP insa aceasta imagine nu are bomba inclusa, la 4.31 si 4.40 (care au bomba in head.ko) acest fisier nu este de nici un folos, bomba citeste MAC-ul hard al receptorului si nu pe cel soft care este rescris de fisierul init.