Da mvictor, scuze, rodajul se face cu setarile sub jumate, nush cum de am scris "minim" ca nu are nici un sens... cine stie unde imi statea capul
E ciudata faza cu petele... si mai ales dupa 2 ani... plus ca e si Panasonic... a zis ca le-a folosit intr-un bar... cine stie in ce conditii de umiditate si alte treburi au fost folosite... plus ca poate nici nu le-a facut rodajul...
Intradevar Schnider nu e nush ce marca, am vazut si eu vreo 3-4 prin magazine si nu pot sa zic ca sunt multumit de calitatea si optiunile lor insa mai nou nu ne putem lua neaparat dupa marca cat mai mult dupa model. Sunt marci slabe care scot cate un model foarte bun si in acelasi timp sunt marci cu renume care scot cate un model slabutz...
Cand e vorba de cateva zeci de milioane e klar ca nu il cumperi ala de pe raft, mai ales ca e o plasma, deex cand l-am luat la prietenul meu au avut intradevar si expus dar ne-au dat altul sigilat de producator, in cutie, frumos ambalat... ar fi si culmea sa-l iei desfacut, fara rodaj, etc...
Faza cu 312 ani de viatza mi se pare exagerata... pe mine sa ma tina 10 ani si sunt multumit, ma gandesc ca in 10 ani tot o sa imi permit sa-l schimb cu unul Full HD
@adi sony: ai si tu dreptate dintr-un punct de vedere... dar eu unul decat sa dau 36 mil pe un LCD bunicel prefer sa mai pun 6-7 mil si sa-mi iau o plasma kalumea... am vazut diferentele dintre un LCD si o plasma, am stors cam tot ce se poate gasi pe net/forumuri despre ele si pot sa spun ca nu se compara in materie de multimedia / HDTV... eu fiind maniacul serialelor si al filmelor iti dai seama ca nu o sa-mi iau un LCD pt ca ma uit la cateva milioane...
Problema cu garantia intradevar e jalnica la noi... sa speram ca se vor imbunatati treburile...
@calin72: Daca poti afla modelul Panasonicului e bine. Iti multumesc si succes la LCD
O zi buna tuturor!

Reply With Quote