Respecte!
sper sa nu fii si sa nu te dezamagesccu ceea ce am sa-ti spun despre plasma tv!
Personal nu am,plasma dar un prieten foarte bun are o plasma de vreo 2 ani si de mers a mers non-stop aproape,fiind amplasat intr-un bar!Problema e ca de vreo 2 luni au inceput sa-i apara in partea de sus a"ecranului" ,"pete" negre la inceput mici si apoi marindu-se!
In prezent are 3 pete mari si pe suprafata respectiva nu se vede nimic!
Plasme e SCHNIDER nu stiu exact ce model!
Cealalta problema e ca si cel de-acasa incepe sa faca "figuri"adica au aparut mici pete negre! Cel de acasa e Panasonic!
In schimb LCD-ul care-l are la birou,merge fara probleme de aproape 3 ani,(luat innainte de cele doua plasme) si merge zilnic 10 ore! E foarte suparat,daca pot spune asa,pe plasme.nu-i plang de mila ca are bani sa le schimbe,dar e dezamagit de ele!LCD -ul e ANDERSSON .Imaginea e putin cetoasa dar se pote ca e din cauza semnalului de la furnizorul cablu tv.
I-ti doresc sa nu ai probleme cu plasma,daca am inteles bine l-ai achizitionat deja.Sper sa-l folosesti multi ani fara probleme!

E mare prostie faza asta cu rodajul... altii zic ca nu e nevoie... pareri pro si contra... eu prefer sa fiu precaut
Dar ce prostie... sa-ti cumperi tu plasma si sa nu poti sai dai in gura din prima zi
Reply With Quote