Deja incepusem sa imi fac griji ca sunt singurul maniac de pe forumMa bucur ca ai postat.
Modelul care il iau eu, 42 PV 70(P), este de fapt 42 PV 60 imbunatatit (generatia mai noua, design nou, calitate imbunatatita, etc). ?ntre PV70 şi PV60 sunt mici deosebiri tehnice ?nsă la cum se vede imaginea nu-ţi dai seama. Panasonic se laudă că ?n PV70 are panou G10 (faţă de PV60 care are G9), insa din cate am vazut eu e acelasi panou G9 puţin cosmetizat/tweak-uit. ?n orice caz PV70 este mai bun dec?t PV60 chiar dacă nu-ţi dai seama cu ochiul liber... plus ca e şi mai ieftin. Mi se pare ca singura diferenta majora (pt cine conteaza) ar fi ca PV60 nu stie 1080p ci numai 1080i. Oricum... scule de scule... abia astept sa vina inceputul lunii sa mi-l comand
Inca nu am reusit sa aflu modul prin care se ajunge in meniul de service, dar nu mai e mult pana se va afla (nu merge combinatia care functiona la PV60). Stii tu cumva care e combinatia pt PV70?
Sa ai noroc la ea
/later edit: Apropo... pt cine e interesat... maine ii montez si calculatorul la prietenul meu si ii fac un mini-cinema in camera... o sa pot apoi sa postez niste poze cu plasma-ul pe diferite semnale: Cablu, XVid, HD, HDTV...

Ma bucur ca ai postat.
Reply With Quote
PV70 e aprox 43 mil iar PV71 e peste 50, cam 53 mil... So PV70 rullezz... toata lumea il lauda
Dar ce prostie... sa-ti cumperi tu plasma si sa nu poti sai dai in gura din prima zi