Thanks Thanks:  1
Likes Likes:  2
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48

Thread: Plasma TV

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Default Re: Plasma TV

Iti multumesc pentru post.
    Stii cumva daca si-a facut rodajul la plasme si in special la Panasonic? Ar fi bine de stiut ce model este... Problema cu petele apare de obicei la plasmale care nu au rodajul facut din start...
    In cazul in care nu stii, rodajul se face folosind plasma, intre 100 si 300 de ore, cu setarile de contrast, luminozitate, etc sub minim... nu se lasa sa mearga mai mult de 2 ore pe acelasi canal (semnal) iar in cazul in care sunt anumite zone mai tipatoare pe ecran (gen sigla unui canal) se foloseste zoom-ul pt a se scoate sigla... cam asta trebuie facut, in mare, plasmelor pentru a le prelungi viatza... Problema e ca majoritatea producatorilor dau garantie doar 2 ani... eu zic ca daca merge bine 5 ani e ok... cam dupa 5 ani incep problemele...

Eu numai prin data de 10 il iau pt ca momentan modific tot in camera si nu aveam unde sa-l mai tin si ala, dar l-am adus de vreo 2-3 saptamani la prietenul meu si suntem foarte multumiti de el. Acum Doamne da sa nu avem probleme
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by XVanish View Post
    Iti multumesc pentru post.
    Stii cumva daca si-a facut rodajul la plasme si in special la Panasonic? Ar fi bine de stiut ce model este... Problema cu petele apare de obicei la plasmale care nu au rodajul facut din start...
    In cazul in care nu stii, rodajul se face folosind plasma, intre 100 si 300 de ore, cu setarile de contrast, luminozitate, etc sub minim... nu se lasa sa mearga mai mult de 2 ore pe acelasi canal (semnal) iar in cazul in care sunt anumite zone mai tipatoare pe ecran (gen sigla unui canal) se foloseste zoom-ul pt a se scoate sigla... cam asta trebuie facut, in mare, plasmelor pentru a le prelungi viatza... Problema e ca majoritatea producatorilor dau garantie doar 2 ani... eu zic ca daca merge bine 5 ani e ok... cam dupa 5 ani incep problemele...

Eu numai prin data de 10 il iau pt ca momentan modific tot in camera si nu aveam unde sa-l mai tin si ala, dar l-am adus de vreo 2-3 saptamani la prietenul meu si suntem foarte multumiti de el. Acum Doamne da sa nu avem probleme
    Respecte!
    Sefu',nu stiu daca a facut rodajul dar am s-l intreb si am sa-ti spun.Am sa-l intreb,daca nu uit si modelul de Panasonic.Eu i-ti doresc sa-l folosesti fara probleme!Bafta la el!eu personal am sa aleg un LCD!Am auzit ca sa incarci plasma te costa mult.O zi placuta!
    Respect!

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

In concluzie daca e sa ai probleme cu o scula din aceasta nu conteaza firma o ai si la 2 ore dupa achizitionare.
    Trebuie sa ne dam seama ca sant o gramada de bani si nu va asteptati sa va mearga 5 ani fara reparatii,nu mai e tv-ul luat acum 12 ani si sa functioneze bine si in continuare.
    Asa ca vedeti ce luati daca merita pe termen lung ptr ca preturile oricum vor scade si tehnologia avanseaza
    Si inca o precizare ,cum e posibil ca un lcd sau oplasma sa intre in service direct din magazin( tv -ul nu este vindut )mai ai incredere in lucrul acela si tehnologia de ultima generatie?
    Nu este 3lei care este un kil de cartofi ,deci aveti grija,e proverbul ,,
    Aici sant banii dumneavoastra.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Cred ca e imposibil sa faci rodajul unei plasme cu steari (asa cum zicea cineva) sub minim. Peste tot am citit ca rodajul se face cu toate setarile undeva sub 1/2. Chestia cu petele negre nu stiu de unde apar, dar mi se pare cel putin ciudat sa apara dupa o utilizare normala la un Panasonic. Despre Schnider (marca de prestigiu :-)) nu am avut o parere bune cand l-am vazut functionand pe la magazine. In schimb ma indoiesc ca in Media Galaxy se schimba frecvent plasmele care sunt expuse, iar pe ele nu am vazut probleme!
    Sigur ca tehnologia avanseaza, preturile diverselor modele scad, dar asta nu inseamna ca nu mai luam nimic pentru ca oricum peste 1 an e depasit. Probabil ca peste 2 ani full HD nu va mai fi atat de restrictiv ca pret, si poate ca plama atunci va fi in declin si va aparea o noua tehnologie (sa zicem cea SED de exemplu).
    Este intr-adevar de neconceput ca un TV sa intre in service direct din magazin, intrebarea este daca acel TV nu cumva a functionat (demo) timp de x luni!
    In legatura cu timpul pana la reparatii - nu mi se pare normal ca un TV sa aiba nevoie de reparatii timp de 3-5 ani minim de functionare. Nu cred ca suntem maniaci sa lasam TV-ul sa mearga non-stop luni de zile, desi chiar si asa ar trebui sa nu aiba probleme. Timpul de 1/2 a luminozitatii pentru plasme Panasonic il da ca 90.000 ore (312 ani!), probabil testat de ei.

Mentioned
    10 Post(s)

Da mvictor, scuze, rodajul se face cu setarile sub jumate, nush cum de am scris "minim" ca nu are nici un sens... cine stie unde imi statea capul

E ciudata faza cu petele... si mai ales dupa 2 ani... plus ca e si Panasonic... a zis ca le-a folosit intr-un bar... cine stie in ce conditii de umiditate si alte treburi au fost folosite... plus ca poate nici nu le-a facut rodajul...

Intradevar Schnider nu e nush ce marca, am vazut si eu vreo 3-4 prin magazine si nu pot sa zic ca sunt multumit de calitatea si optiunile lor insa mai nou nu ne putem lua neaparat dupa marca cat mai mult dupa model. Sunt marci slabe care scot cate un model foarte bun si in acelasi timp sunt marci cu renume care scot cate un model slabutz...

Cand e vorba de cateva zeci de milioane e klar ca nu il cumperi ala de pe raft, mai ales ca e o plasma, deex cand l-am luat la prietenul meu au avut intradevar si expus dar ne-au dat altul sigilat de producator, in cutie, frumos ambalat... ar fi si culmea sa-l iei desfacut, fara rodaj, etc...

Faza cu 312 ani de viatza mi se pare exagerata... pe mine sa ma tina 10 ani si sunt multumit, ma gandesc ca in 10 ani tot o sa imi permit sa-l schimb cu unul Full HD

@adi sony: ai si tu dreptate dintr-un punct de vedere... dar eu unul decat sa dau 36 mil pe un LCD bunicel prefer sa mai pun 6-7 mil si sa-mi iau o plasma kalumea... am vazut diferentele dintre un LCD si o plasma, am stors cam tot ce se poate gasi pe net/forumuri despre ele si pot sa spun ca nu se compara in materie de multimedia / HDTV... eu fiind maniacul serialelor si al filmelor iti dai seama ca nu o sa-mi iau un LCD pt ca ma uit la cateva milioane...

Problema cu garantia intradevar e jalnica la noi... sa speram ca se vor imbunatati treburile...

@calin72: Daca poti afla modelul Panasonicului e bine. Iti multumesc si succes la LCD

O zi buna tuturor!

Mentioned
    10 Post(s)

Question Re: Plasma TV

Nu a aflat nimeni cum se intra in meniul de service la Panasonic 42PV70P?

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Am vazut in MediaGalaxy, plasma Myria de 106 cm, 1024x768 cu 29 mil! Arata binisor si pare construit ingrijit. Ok, nu e Panasonic sau Sony, e "romanesc" dar e si cu vreo 15 mil mai ieftin decat unul brand. Are din intanplare cineva? Cum se comporta?
    Parabola 2.2 m, Lnb Inverto 0,3 dB, Actuator 24", V-Box 2, DM500S, CN-BR1 Router

Mentioned
    10 Post(s)

Wink Re: Plasma TV

Quote Originally Posted by TheAce View Post
    Am vazut in MediaGalaxy, plasma Myria de 106 cm, 1024x768 cu 29 mil! Arata binisor si pare construit ingrijit. Ok, nu e Panasonic sau Sony, e "romanesc" dar e si cu vreo 15 mil mai ieftin decat unul brand. Are din intanplare cineva? Cum se comporta?
    Intradevar e mult mai ieftin... astia zic ca nu merita... e slabutz... eu unul nu le-am vazut in realitate sa ma pot juca cu ele... dar daca "expertii" zic ca nu e nush ce de ele atunci... decizia iti apartine...

Studiaza asta:
    http://forum.computergames.ro/54-dig...i-preturi.html - cam de la pagina 70 in sus (preferabil tot - afli multe)
    sau:
    http://avforum.com/forum / http://avforum.com/forum/forumdisplay.php?f=9

sau dai un search pe nenea Google: Myria (modelul) review

Mentioned
    10 Post(s)

Smile Re: Plasma TV

V-ati facut careva suport mobil de tavan pentru plasma? Daca da atunci va rog sa postati ceva poze ca sa-mi vina ideile Vreau sa fac un suport care sa imi ridice plasma paralel cu tavanul... orice idee, poza, link e binevenita.

Ca si idee vreau sa fac ceva de genul... dar nu asa mare si galagios
    http://www.youtube.com/watch?v=TZRkcvu7f1A

Multumesc!

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

apropo de myria,sint asamblate in romania si sint LG ,nu pot sa iti spun in ce proportie ,pentru ca la ce se asambleaza in romania apar modificari fata de original la componente.
    De vazut se vede bine ,culorile sint ok.
    La finisaje mai sint scapari ,adica rama de pe fata este lipita si daca prinzi zdravan de ea risti sa o dezlipesti,dar per total eu zic ca merita .
    Oricum sint multe plasme de marca pe care le bate la calitatea culorilor si la cum lucreaza cu rezolutii mici.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Am cumparat astazi de la Domo o plasma LG 50PN6500. Mi s-a parut suspect faptul ca ezitau sa-mi dea pe loc plasma, spunand ca este foarte mare pachetul, si aratandu-mi in acest sens (cu mainile) o grosime a acestuia de aproximativ 50 cm. Am acceptat pe moment, mai ales ca transportul este gratuit. Acum insa m-am uitat pe site-ul LG, si apare grosimea pachetului 23 cm.
    De aceea am teama ca nu cumva sa-mi dea plasma care era expusa in magazin.

In cazul in care nu ma prind la livrare, ca este un TV folosit (fapt putin probabil, de altfel), as vrea sa intru in meniul secret al plasmei pentru a afla orele de utilizare.

Intrebarea mea este daca stie cineva cum pot afla orele de utilizare, la acest model de plasma.
    Multumesc anticipat!

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Prima data spune pretul, ca sa putem sa iti dam un sfat.
    Pentru LG iti trebuie telecomanda de service sa vezi meniul service.
    La LED nu au timmer la vedere, la "plazme" nu ma pricep.
    Depinde si cat ai dat pe ea (el) .
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Super Moderator tutri's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Meniul de Service functioneaza si cu telecomenzile logitech harmony.
    muta sobolanu` de aici

Moderator Super konstantine's Avatar
    Mentioned
    85 Post(s)

Telecomanda home made pt. service menu lg
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu am dat 2100. Pretul insa a tot scazut, de la 2300, la 2100, si astazi chiar am vazut ca a ajuns la 2000 (Pink Monday). Plasma mi-a fost livrata sambata.
    Ma gandeam sa mai trec astazi pe la magazin, sa vad daca mai e expusa sau nu.
    Am auzit treaba asta cu telecomenzile de service, dar am inteles ca din respectiva telecomanda se poate reseta parametrul UTT, reprezentand timpul de functionare al televizorului.
    Si daca asta e adevarat, ma gandesc ca cei din magazin, daca vor sa faca astfel de magarii, sigur si-au luat si ei telecomanda de service.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast