Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 14 of 14

Thread: Romania Trezestete !!!!!!!!!

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Romania Trezestete !!!!!!!!!

asta e romania !!! asta meritam asta avem !!! un inbecil cu 4 clase si nume de leguma , educatie de agricultor dar cu ambitii de demnitar da in judecata o alta persoana pentru o presupusa punere in posesie ilegala . circul national continua cu aparitia personajului in cauza in costm de vanator inconjurat de elita coruptiei din romania ! personaje care in orice alta tara civilizata ar fi stat multi ani la puscarie sau in spitale psihiatrice apar zilinic la tv si desconspira coruptia si nepotizmul din tara . poate ne spune domnul mazare cum a reusit cu salariul de primar sa adune averea pe care o are , si poate domnul nastase ne spune cum poti cumpara o localitate cu un salariu de 1500€ pe luna . eu unu sunt fericit , am scapat . ei spun ca sobolanii parasesc primii corabia , eu sunt mandru ca nu mai sunt acolo sa ingras sobolanii !!!
    cred ca omul trebuia sa faca acest demers in haine de detinut ...ar fi fost singura tinuta potrivita pentru el si pentru multi demnitari din romania ! pana cand ii mai tolerati fratilor ? sunteti constienti ca toti cei ramasi acolo contribuiti la fabuloasele averi a "clasei politice " cum le place sa se numeasca in practica hoti o***nari subventionati de voi ? ROMANIA TREZESTETE !!!
    Last edited by dan2000; 12-07-08 at 22:54.

Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Romania Trezestete !!!!!!!!!

rog moderatorii sa puna asta la offtopic , de nervi probabil ca am nimerit aici!

Standard RSP member maximuss's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Dane cred ca vrei imposibilul....cum sa ma trezesc cand toti santem in angrenaj ?Ai un amic cu relatii si nu apelezi la el ? E absurd ... Asa fac si cei ce te-au deranjat, au prieteni cu relatii si au apelat la ei.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

dane, calmeaza-te, ca nu se merita; vorbesti de parca e prima oara cand descoperi minunatiile din romania.
    asa am zis si eu asta toamna cand am plecat in spania, dar dupa 5 luni mi s-a facut o sila de spania mai mare decat de romania, si acum sunt inapoi in tara de cateva luni bune, si sunt multumit;asta pentru ca acum ma descurc si pot trai decent;

offtopic
    ati fi uimiti sa vedeti cati romani in spania o duc mai rau decat media din romania; nu ma refer la mancare, ca mancare oricum iti permiti sa cumperi, ma refer la altele...

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dannielghi View Post
    dane, calmeaza-te, ca nu se merita; vorbesti de parca e prima oara cand descoperi minunatiile din romania.
    asa am zis si eu asta toamna cand am plecat in spania, dar dupa 5 luni mi s-a facut o sila de spania mai mare decat de romania, si acum sunt inapoi in tara de cateva luni bune, si sunt multumit;asta pentru ca acum ma descurc si pot trai decent;

offtopic
    ati fi uimiti sa vedeti cati romani in spania o duc mai rau decat media din romania; nu ma refer la mancare, ca mancare oricum iti permiti sa cumperi, ma refer la altele...
    mo nu despre asta e vorba , sunt si aici destui care o duc mai rau ca acolo . asta depinde cat te duce capul. nu ma plang ca nici acolo nu am duso rau si poate ma intorceam de mult daca nu aveam copii . ce sa faca acolo ? sa treca prin 12 clase si sa nu stie ce vecini are romania ? cati dobitoci cunosti cu bacul care habar nu au de o ecuatie de gradul 2 ? chestie traita acum 2 zile de mine , vine un moldovean subinginer si sta 5 ore sa calculeze distantza dintre 5 rafturi . ii zic adune dimensiunea celor 5 rafturi ,scadeo din totalul incaperii si si ce ramane inparte la 6 ... a zis ca sunt idiot ... aia au terminat de pus rafturile el inca nu a terminat planul . il astept sa vina luni la munca ...

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    Asta e tara,astia sunt oamenii,cu ei defilam.Oamenii cu adevarat admirati (si votati) sunt cei care "au reusit" in viata si care urla ca dementii,invart bani,terenuri,fac "smecherii",etc.Pe acestia ii voteaza oamenii simpli din romania si mi-e greu sa spun ca din prostie,asa sunt ei obisnuiti si crescuti.Mai grav mi se pare faptul ca si copii din ziua de azi sunt crescuti in acelasi spirit.M-am lamurit de mult ca nu are rost sa te mai lupti cu morile de vant,"prostimea" voteaza in masa si pe aceeasi "smecheri" care se plimba de la un partid la altul (nu ca ar fi bune unele dintre ele).Pentru mine aceste personaje nu exista,cu toate ca stiu ca din banii mei acesti "smecheri" isi trag partea lor.Asta e tributul pe care il platesc pentru ca traiesc in Romania si nu am ce-i face,suntem obligati sa avem un parlament care sa ne conduca,cu toate ca daca ei ar disparea nici macar nu s-ar simti nici o diferenta.La fel si cu multe din autoritatile locale.Dar cum s-a spus mai sus,chestiile astea nu ne mai surpind si deja suntem obisnuiti cu ele.Nu poti schimba Romania,e prea multa prostime.Vorbesc foarte serios.
    oamenii de care vb ii platiti voi toti cei ce munciti legal acolo . de baieti descurcareti imi e sila nu vreau asfel de modele in viatza ptr copii mei !!! cat despre smecheri - un kkt de preferintza tzigan analfabet care iti sparge casa ptr 50€ .... dac ai norocul sa fi si tu pe acolo raman doar amintiri. dar multi il idolizeaza . ideea ca noi trebuie sa ne obisnuim cu asta mi se pare total deplasata acum . refuz sa accept asta . poate de aia am ajuns aici , suntem tolerantzi dar nu in sensul bun . dar vad ca nu suntem singuri... protest de solidalitate cu tziganii din italia facut de italieni . astia sunt chiar imbecili , protesteaza ca nu-i lasa pe tzigani sa-i fure!
    Last edited by dan2000; 13-07-08 at 01:44.

Mentioned
    0 Post(s)

mo eu am plecat de ceva timp . chiar am fost mandru ca sunt roman ! de cate ori gresesc le aduc aminte ca sunt italieni ... dar ceea ce vedem mai rau in tzara preiau si ei si ne dau peste nas ... tu vb ba? ia uite ce e la voi . multzi dintre colegii mei italieni au invatzat de la noi ca nu totzi romanii sunt tzigani ... dar au grije ai nostrii sa ne contrazica.
    Last edited by dan2000; 13-07-08 at 03:44.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Sistemul e asa de anomal fata de cum ar trebui sa fie, incat trebuie scapat din el si nealimentat cu taxe si impozite (vorbesc de plecarea din tara).
    Oamenii cu ceva stima fata de ei, oamenii normali la cap (NU-i jignesc pe cei ramasi, explic ca nu sobolanii parasesc corabia ci...) fac ''saltul de tara''.
    Tara noastra e din pacate o tara bolnava si cum eu nu sunt chirurg...nu pot s-o ajut. Ca sa fii chirurg trebuie sa ai putere si intregrat politic (sa poti schimba ceva). Iar cine a ajuns acolo unde ar putea sa faca ceva se dovedesc a fi niste neispraviti. Mereu si mereu si mereu. De la alegeri la alegeri. Foarte putini normali la cap si pusi pe treaba, prea putini.
    Pentru un salariu normal cu care sa-ti cumperi o casa si-o masina, fara pungasii si pana la pensie, trebuie plecat.
    Parerea mea.
    Nihil Sine Deo !
    Credinta. Speranta si incredere.
    Ubi bene ibi patria.

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ei nici chiar asa. mai sunt si salarii decente in RO. atata timp cat te rupi de tot ce inseamna viata politica si ai un salariu decent, inveti sa ignori mizeriile si sa-ti traiesti viata. e drept ca nu mai cumpar nimic din RO de foarte mult timp, ca nu-mi mai fac aici concediile si, in general, evit aglomeratia de romani oriunde s-ar afla ea dar... e tara mea si ma simt mai rau in alta parte... dupa 3 ani de perindari prin franta, spania si uk... am ales sa revin in RO si crede-ma nu castig aici nici o treime din cat castigam afara... si am un salariu destul de maricel aici... dar... aici am familia, prietenii... uitandu-ma la fetita mea, am sperante ca in 20-30 ani lucrurile se vor schimba.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

uite prostu la torino, mare smecher mort de foame si daca il vezi prin Romania isi da aere de barosan http://youtube.com/watch?v=GYtVb2PpXQA&feature=related

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dragsat View Post
    uite prostu la torino, mare smecher mort de foame si daca il vezi prin Romania isi da aere de barosan http://youtube.com/watch?v=GYtVb2PpXQA&feature=related
    Intradevar , penibili . Emisarii nostri de peste hotare.
    Fost membru al acestui forum

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    Intradevar , penibili . Emisarii nostri de peste hotare.
    Nu au multa minte (sau bunavoiinta) nici strainii care-si inchipuie ca aia sunt ce poate da Romania mai bun.
    Nihil Sine Deo !
    Credinta. Speranta si incredere.
    Ubi bene ibi patria.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by dragsat View Post
    Am de a face cu ei aproape in fiecare zi si noapte....

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

inbecil se scrie de fapt "imbecil" http://dexonline.ro/search.php?cuv=inbecil

asta e ceva in genul "audi a seis cu clima bizonica", din cate vad