Orice controller sau placa care are game port e buna. Nu o sa ai probleme pentru ca Windows-ul vede portul separat fata de chipset-ul placii respective. Ideea e sa iti vada acel joystick ca in rest e ok.![]()
Am o problema : copilul meu a primit cadou un joystick cu 4 butoane analogic (mufa cu 15 pini) dar calculatorul nu are portul respectiv . Varianta adaptorului usb pica din cauza pretului , ma gandesc la placile de sunet (pci) model mai vechi care aveau si game port . Cum nu ma prea pricep rog sa ma sfatuiti in acest sens , ma gandesc sa nu fie probleme - driverul placii de sunet adaugate sa nu intre in conflict cu ceea ce am deja instalat in calculator . Pot face ceva ?
Multumesc mult .
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Orice controller sau placa care are game port e buna. Nu o sa ai probleme pentru ca Windows-ul vede portul separat fata de chipset-ul placii respective. Ideea e sa iti vada acel joystick ca in rest e ok.![]()
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
De la caz la caz. In majoritatea cazurilor Windows-ul vede game posrtul automat dar se poate sa fie si nevoie de driver... depinde de arhitectura chipsetului respectivei placi/controller.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!