-
Standard RSP member
Problema codecuri
Am o problema si anume pe Altdvb si Dvbviewer apar macroblocuri si blocaje pe pachetul max si itv 16e. Cred ca este de la codecuri dar nu reusesc sa o remediez asa ca va cer ajutorul.
Multumesc!
-
-
Standard RSP member
Re: Problema codecuri
Max il vad in share , dar am aceeasi problema si la Itv , in speta la Balcanika si Fan Tv care sunt la liber.
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
spune ce codecuri folosesti??la cele in share pot aparea prob de receptionare intarziata a keylor cauzele fiind multiple(internetu,pluginu,playeru,windows,etc)deci o agatare sau o imagine cu macro e cam inevitabila,dar avand probleme si la fta problema poate surveni de la codecuri,player,semnal,windows si chiar de la emisia lor si tind sa cred asta ptr ca daca era o prob din cele enumerate ar fi treb sa ai prob cu toate canalele
HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
TOP5: Zgemma H9, Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

-
Standard RSP member
Folosesc Cyberlink Powerdvd 8 codec pe video so AAc3 filter pe audio.Culmea e ca pe mytheatre nu se intampla treaba asta adik merge fluent chiar si in share.Buba e doar pe altdvb si dvbviewer.
-
-
Standard RSP member
Pai si cu ce codec pot asculta ac3?Am mai facut ceva teste dar nu i am dat de cap. Mai sap.
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
pai unu la mana ar fi,majoritatea programelor nici pomeneala sa foloseasca sistem ac3 iar playerele noastre se cam incurca in asa ceva si e posibil sa nu iti scoata sonor sau sa-ti intrerupa(agate)programul sant putine pachete care transmit ac3(premier,d+)deci nu are rost sa folosesti acest codec mai ales ca el va scoate tot 2.0 plus ca iti treb sistem audio digital sau optic.foloseste la audio,elecard,cyberlink,arcsoft,mainconcept
HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
TOP5: Zgemma H9, Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K