Ce versiune si de unde?
multumesc
Pune gbox si ai rezolvat cu max. Plus ca iti deschide niste perspective luminoase.
Ce versiune si de unde?
multumesc
Respect
2.1 de pe internet sau lasa-mi id messengerul.
Cine stie daca DM+ de la Elstar e original sau nu? Sau altfel spus, exista pe piata clone si la DM+? Multumesc.
Nihil Sine Deo !
Credinta. Speranta si incredere.
Ubi bene ibi patria.
ca si pret ar trebui sa fie original, insa au mai vandut ei clone la preturi de originale
Tocmai de-asta ziceam...![]()
Nihil Sine Deo !
Credinta. Speranta si incredere.
Ubi bene ibi patria.
DREAMBOX 500 cu motor , cine poate explica cum sa il programez pentru motor, stau de 4 zile shi tot ma chinui sa-l setez, nu iese nimic.
Am facut niste screen shooturi despre hh+dreambox.
poze settings hh rar
sau pe upload la sateliti
http://www.sateliti.org/upload/index...files/How%20to
poze settings hh.rar
Last edited by zappa; 07-04-08 at 15:20.
O chestie interesanta pe 1002 la pachtul lui gigel... daca shimb canalul sau tp-ul gboxul nu mai gaseste key-le decat daca restartez. Daca shimb iarasi canalul poveste se repeta din nou. Pe celelalte pachete de pe 1002 totul este ok
De la ce poate fii?
Respect
Blue Panel-Plugins-start Ngrab recording.....ce activeaza aceasta comanda?
Multumesc !
pluginul ngrab![]()
![]()
instalezi pe PC un program ngrab/ggrab si inregistrezi canalul curent
sau inregistrezi cu CIFS http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=64872
E faina inregistrarea cu ngrab, totusi,
cand mai pica decodarea, ngrabul nu intelege de multe ori fenomenul
si, daca nu reuseste sa refaca corelatia dintre frame-uri si sunet,
mie imi da cate o eroare de toata frumusetea.
(totusi, ce am inregistrat pana in acel moment ramane pe hard).
Oricum, eu il folosesc des, desi nu am reusit inca sa il fac sa salveze si subtitrarea.
E super mai ales fiindca, atunci cand termin de inregistrat ceva, schimb pur si simplu extensia in .mpeg, fara nici o conversie video, si merge inregistrarea super pe divx playerul meu E-boda 777USB.
CIFS si inregistrezi TS ( adica cam tot )
Cum se poate adauga si sub la inregistrarea cu ngrab?
Respect
salutare!
stie cineva daca se poate controla un dm500 cu telecomanda de la un tv lcd samsung? vers acea cu tv, dvd, stb satelite, cable.
sau, o modalitate sa mearga mai bine mini telecomnda de la dream, ca tare greu merge, mai ales ca l am cocotzat mai sus in camera pe un suport si trebe sa stau cu mana ridicata sa prinda telecomanda.
merci...