am si eu o nelamurire. ca ma tot bate gandul sa imi iau un optibox cand intru in bani... in share se vede cabo, d+ cu tot ce cuprinde N3? (scuze daca e o intrebare banala, dar despre dreamuri nu stiu mare lucru)![]()
imi explicati un pic va rog?
am si eu o nelamurire. ca ma tot bate gandul sa imi iau un optibox cand intru in bani... in share se vede cabo, d+ cu tot ce cuprinde N3? (scuze daca e o intrebare banala, dar despre dreamuri nu stiu mare lucru)![]()
imi explicati un pic va rog?
e mai greu sa obtii o linie de sharingtrebuie sa ai si tu ceva de dat,daca ai niste prieteni cu linii e ok,daca nu atunci depinde de noroc,(varianta cea mai simpla e sa platesti....dar din cate stiu sharingul ar trebui sa fie gratis) ...succes
Last edited by everst; 30-12-07 at 16:39.
Este posibil sa leg dreambox-ul la internet cu celularul?
Si eu am tot card via2 bagat de o luna in dream si inca nu l-au inchis. Inseamna ca a facut AU? Am gbox 2.1.
Am intrebat la elstar daca DM500S pe care le au in stoc sunt originale sau nu. Mi-au raspuns:
*Buna ziua.
Nu pot sa va dau raspuns.
Noi nu am aflat inca care este diferenta intre o copie si una originala.
Si acestea au Holograma si pe cutie si pe fundul receptorului.
va atasez niste poze....*
si au atasat 2 poze: 1 si 2.
E original sau nu ?
Nihil Sine Deo !
Credinta. Speranta si incredere.
Ubi bene ibi patria.
nu...........
Oke outcast, multumesc pentru promptitudine. Explicatie suplimentara: observasem ca dupa zile de *stoc limitat* si apoi acum cateva zile de *stoc zero* adusesera pe stoc dar la 595 RON. De aceea m-am *infipt* la un Dreambox nou nout si la acesti bani...Dar daca nu e un original mai bine mai caut.
LE: Mi-au raspuns la al doilea mail in care ii intrebam daca scrisul este in relief:
*Va referiti la scrisul Dream Multimedia de pe receptor...ca in poza?
Este in relief .
Cu stima sc elstar.*
Schimba cu ceva situatia ? Se poate ca poza cu holograma sa nu fie suficient de edificatoare ? Si totusi sa fie original ?
Last edited by danix71; 24-01-08 at 14:47.
Nihil Sine Deo !
Credinta. Speranta si incredere.
Ubi bene ibi patria.