Results 1 to 15 of 16

Thread: Amplificator semnal GSM

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member superzeama's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Amplificator semnal GSM

Stie cineva cum se poate face?Folosesc tel gsm pt a ma conecta la net si nu imi intra decit reteaua 2g(gprs),cea 3g(umts) are semnal foarte slab.Se poate face ceva care sa amplifice semnalul?Am incercat sa leg o sirma in jurul telefonului dar nu a dat rezultate.Pe net am vazut niste amplificatoare dar sint foarte scumpe 150 euro unul pasiv si de la 300 in sus unul activ cu amplificare.Multumesc anticipat!
    SS2,Soleron

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Amplificator semnal GSM

Quote Originally Posted by superzeama View Post
    Stie cineva cum se poate face?Folosesc tel gsm pt a ma conecta la net si nu imi intra decit reteaua 2g(gprs),cea 3g(umts) are semnal foarte slab.Se poate face ceva care sa amplifice semnalul?Am incercat sa leg o sirma in jurul telefonului dar nu a dat rezultate.Pe net am vazut niste amplificatoare dar sint foarte scumpe 150 euro unul pasiv si de la 300 in sus unul activ cu amplificare.Multumesc anticipat!
    Este la sediu Vodafone Bucuresti antena externa (cu amplificare pt auto) costa 50 euro si da rezultate foarte bune.

Standard RSP member superzeama's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Da,am mai citit pe net despre varianta cu antena externa auto dar telefonul care il folosesc pt net este cu antena interna (nokia 6234) cum fac sa conectez antena la el?Din cite stiu numai telefoanele model mai vechi aveau mufa pt conectare antena suplimentara mie pt net imi trebuie un telefon care sa suporte cel putin umts (merge cu 40kb in download) gprs este slab merge undeva la 5kb pe sec
    SS2,Soleron

Standard RSP member gymi's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu au cine stie ce randament nici alea amplificate.Am instalat una la cineva cu rezultate slabute.Pretul a fost in jur de 300€(bani aruncati dupa parerea mea).
    Nu mai am.(deocamdata)

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    5 Post(s)

O antena Yagi pe 900-940 mhz poate sa-ti rezolve problema. Da o cautare pe net sau pe softpedia ca sa te lamuresti.

f11

http://forum.softpedia.com/lofiversi...p/t215346.html

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Semnalul 3G parca e la 2350Mhz....deci o antena de wirelles facuta pe un lambda ceva mai mare ar fi optiunea ce-a mai sigura......vezi calculul antenelor wifi cele (cann-antenna) ....antena horn.
    http://www.saunalahti.fi/elepal/antenna2.html
    asta e doar un exemplu.
    DAr intai trebuie sa stii precis frecventa de lucru a retelei 3G.
    Last edited by yky; 02-07-08 at 16:34.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Incearca Yagi Asimetric . Am probat-o in zone cu receptie "O" (subsol, crama) ca repetor cu rezultate excelente. La pretul ei, in conditii de semnal foarte mic se poate realiza un sistem sinfazic. Probleme: cablul sa nu depaseasca 4-5m. Polarizarea este verticala (plan vertical) si liniutele urca, urca.

Standard RSP member stal's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

la terminalele noi antenna output lipseste
    In locul tau as achizitiona o antena descrisa mai sus,as merge la un service gsm sa-ti scoata pe carcasa doi pini pe care sa te poti cupla cu antena exterioara