-
Standard RSP member
salut ,problema sta cam asa ,in momentul de fata am un sistem instalat format din motor h-h STRONG SRT DM 2100 ,antena STRONG 1,15 M din fier si lnb SMART TITANIUM 0.2 .doresc sa schimb sistemul cu unul mai performant format din :antena GIBERTINI OP 120 -cumparata deja ,lnb INVACOM 0.3 single sau lnb HIRSCHMANN 0.3 twin si un motor h-h .dilema mea e daca antena pe care doresc sa o instalez va rezista la greutatea destul de mare -18 kg . mentionez ca nu am gasit pe nicaieri specificat pt. motorul h-h STRONG SRT DM 2100 greutatea suportata . trebuie sa specific ca sistemul actual si sistemul viitor este si va fi instalat la etajul 4 ,la geamul scarii de bloc in care locuiesc (alt loc de instalare este exclus -nu exista alt loc pt. instalare ) . nu doresc ca viitorul sistem sa aterizeze la parterul blocului sau si mai periculos in capul cuiva .nu cred ca trebuie sa deranjeze pe cineva faptul ca doresc sa ma informez in legatura cu toate aspectele problemei . multumesc @spaniolului. in momentul de fata cred ca singura solutie cea mai buna e achizitionarea unui motor care sa reziste la o greutate de 18 kg. multumesc tuturor pt. raspunsuri si solutii . astept pareri in continuare . multa bafta si multe satisfactii in receptia tv sat.