Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 12 of 12

Thread: Ce noroc pe capul meu!!!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Default Ce noroc pe capul meu!!!!

Se pare ca sunt mai norocos din fire. Tot castig premii pe banda rulanta. Acum vreo 3-4 luni am castigat prin tragere la sorti un logan break. Trebuia doar sa trimit nu stiu cat credit si sa intru in posesia premiului. Dar fiind ocupat si avand masina am zis sa las pe altul sa se bucure de premiul cel mare. Astazi iar am castigat; 3000 euro si un telefon nokia. De data asta din partea firmei Domo. Am sunat bucuros la acel numar de telefon sa intreb cum intru in posesia premiului. O duduie f. amabila mi-a explicat ce si cum. Bineinteles ca trebuia sa cumpar aceiasi cartela de reincarcare si sa fac nu stiu ce cu ea. I-am spus ca am inregistrat convorbirea ca sa inteleg mai bine ce a spus pentru ca vorbea foarte repede. Si drept multumire mi-a inchis. Intrebarea care mi-o pun acum e cum intru eu in posesia premiului? Si de ce s-o fi suparat pe mine si mi-a inchis? Ca nu am jignit-o cu nimic. Asa ca daca va suna si pe voi vedeti sa-i transmiteti din partea mea "multe urari de iubire eterna."

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Ce noroc pe capul meu!!!!

Nu e asa mare noroc.Sa vezi noroc la mine cand am castigat acum 1 an si jumatate sau 2 un premiu de la Flanco,cu toate ca eu nici macar nu calcasem prin Flanco vreodata in viata mea!Asta noroc!
    Apoi am mai tot castigat de vre-o 2-3 ori,dar deja la norocul meu nici nu le mai tin contul.Ultima data m-au sunat de la Orange sa-mi dea un Nokia N95 pe care tot asa il castigasem la o tragere la sorti.Tipul era foarte amabil si binevoitor dar tot nu intelegeam de ce are numarul ascuns si daca e angajat Orange de ce nu stia cum ma cheama?Cica trebuie sa-i spun eu numele ca sa confirm ca sunt cel extras.Eu i-am zis ca am timp sa vorbesc pe creditul lui cat vrea,ca am timp si daca vrea ma poate suna oricand ca nu ma deranjeaza.Telefonul nu imi trebuie,pentru ca eu ma scald in telefoane Nokia de 500Eur/buc.Am zis ca il las lui,poate asa nu-i mai apare numarul ascuns.Tot nu inteleg de ce m-a injurat si a inchis.Nesimtiti mai sunt angajatii Orange dom'le!
    :

Standard RSP member kristaprim's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu acu 3 luni am castigat 10.000 de euro pt ca aveam abonament la tel. de 3 euro....dar eu am abonament de 7 euro si cand a auzit tipul care ma sunase a inchis telefonul

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

norocosilor
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Dati shi noua din premii. Impartiti-va cu aproapele!!!!
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

ba mai bine pas

nu vreau sa ma sune aia sa ma tina la telefon sa imi promita mare cu sarea

ar trebui sa il prinda odata politia pe unul de asta si sa il bage la racoare vreo 10 ani ca exemplu pt talharie

sa vezi cum se linistesc baietii
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"