Se pare ca sunt mai norocos din fire. Tot castig premii pe banda rulanta. Acum vreo 3-4 luni am castigat prin tragere la sorti un logan break. Trebuia doar sa trimit nu stiu cat credit si sa intru in posesia premiului. Dar fiind ocupat si avand masina am zis sa las pe altul sa se bucure de premiul cel mare. Astazi iar am castigat; 3000 euro si un telefon nokia. De data asta din partea firmei Domo. Am sunat bucuros la acel numar de telefon sa intreb cum intru in posesia premiului. O duduie f. amabila mi-a explicat ce si cum. Bineinteles ca trebuia sa cumpar aceiasi cartela de reincarcare si sa fac nu stiu ce cu ea. I-am spus ca am inregistrat convorbirea ca sa inteleg mai bine ce a spus pentru ca vorbea foarte repede. Si drept multumire mi-a inchis. Intrebarea care mi-o pun acum e cum intru eu in posesia premiului? Si de ce s-o fi suparat pe mine si mi-a inchis? Ca nu am jignit-o cu nimic. Asa ca daca va suna si pe voi vedeti sa-i transmiteti din partea mea "multe urari de iubire eterna."

Reply With Quote