Results 1 to 15 of 23

Thread: SkyStar 2 (Partea I) - FAQ

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Default SkyStar 2 FAQ (Partea I)

Mai vem nevoie ......de programul Setup4PC

ATENTIE !
    • Versiunea driver-ului si a programului Setup4PC trebuie sa fie identice.
    • Daca in timpul instalarii Setup4PC indicatorul procesului de incarcare s-a oprit (cel mai des la 99%) sau instalarea nu incepe deloc -atunci schimbati calea, de exemplu C:\TEMP.Nu are importanta unde va fi directorul - principalul ca programul sa aiba o cale cat mai scurta la fisierele temporare de care are nevoie.
    Lansam Setup4PC...

si in cel mai bun caz vom vede ca avem deja setati unii sateliti sau in cel mai rau caz - lista e goala.Fara panica - tastam [ADD]

si se va deschide o fereastra cu parametrii LNB Setting и DiSEqC...si sus la [Satellite Name] itroducem numele satelitului dorit , iar [LOF1] - [Switch] - [LOF2] raman neschimbate in cazul in care avem LNB pentru Ku-band(si de regula asta si-l avem). In continuare tastam DiSEqC si alegem intrarea la care avem unit LNB-ul (daca folosim un DiSEqC cu 2 intrari - facem la fel)

In imagine sunt prezentate cum sunt indicate intrarile DiSEqC
    - Pos A - Opt A (intrare 1= LNB1)
    - Pos B - Opt A (intrare 2= LNB2)
    - Pos A - Opt B (intrare 3= LNB3)
    - Pos B - Opt B (intrare 4= LNB4)
    Am ales intrarea (DiSEqC) de care vem nevoie si tastam [ОК]

Exact la fel procedam si cu restul - alegem intrarea DiSEqC si tastam [ОК]

In continuare pe fiecare din satelitii setati e obligatoriu sa scanam cel putin un transponder - mergem in [Transponder Management]

In [Start Frequency] si [End Frequency] vom scrie frecventa(frecventele)transponderului(transponderilor). Intrebarea ce fac cand nu cunosc acese frecvente?Le gasim(de exemplu) aici:
    http://en.kingofsat.net/satellites.php
    Daca am facut totul corect vom vedea urmatoarele, nu inainte de a tasta [Search & Scan]:

La terminarea procesului de scanare - tastam [Close] si ne intoarcem in [Transponder Management] unde vom vedea lista de transponderi si frecventele lor:

si daca dam DblClick pe unul din transponderi ajungem in [Edit Transponder]

Unde avem de fapt cea mi importanata informatie - indicatorul [Signal Quality] care arata un oarecare nivel a semnalului (posibil si sonor) si .....AJUNGE, cu aceasta am terminat si cu Setup4PC si acum putem sa UITAM de existanta lui.NU VOM AVEA NEVOIE DE EL NICIODATA (poate doar la o instalarea unei antene, atunci cand avem nevoie de nivelul de semnal, poate....dar nu cred)
    Atentie! Setup4PC are prostul obicei sa se inscrie in [Startup] asa ca nu uitati sa-l stergeti de acolo.
    Last edited by staric; 11-06-07 at 11:10. Reason: Material pregatit dupa informatiile de pe: www.forum.alyno.ru,www.gs.ru,www.viaccessfree.biz,www.satnsk.net,www.starlink.info