0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
Re: Cum fac sa mearga mgcamd si gbox pt un card Do
Am ajuns la urmatoarele concluzii:
1. Evident e nevoie de linie mutuala intre gbox si mgcamd.
2. Daca nu pun peers in peers.cfg pierd o distanta in sharing, pt ca folosind mgcamd ca si client si gbox ca server, mgcamd e la un hop distanta fata de gbox. Deci e bine de bagat si peers in peers.cfg. Iar partenerul sa puna o linie de genul A1 A1 catre mgcamd-ul meu.
3. Voi ramane cu aceasta configuratie. newcs-cs2gbox-gbox21b-mgcamd. Partenerii vor primi 3 linii de la mine. Inclusiv pt cs2gbox, ca asa e frumos sa ma vada in dist 1, altfel sunt albastru...). Daca partenerul imi pune linia de mgcamd vad de unde decodeaza. Altfel vad ca decodeaza gbox si ID partener, mai greu de urmarit decat dyndns... Folosesc nabilo.
Intrebare pentru moderatori, pot sa pun configuratia mea aici si un mic howto? Idea e ca stiu ca sunt altiii care cunosc sau chiar folosesc aceasta configuratie, dar multi nici nu stiu cum sa inceapa. Si chiar a fost o adevarata provocare pana am ajuns la final. Vroiam sa editez un post mai vechi, dar se pare ca dupa un anumit timp nu mai e posibil...
Late edit:
Daca renunt la linia de cs2gbox si folosesc numai liniile de gbox si mgcamd, partenerii nu ma vor vedea in dist 1? Mgcamd citeste direct cardul (linie C cu newcs) - stiu ca mgcamd nu da carduri ci numai virtuale, dar poate sa raporteze ca are card in dist 1... gbox si cs2gbox vor face toata treaba. M-am cam saturat de alte teste. A folosit cineva asta? Ce se intampla?
Last edited by bibisor200; 29-06-08 at 12:59.