Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Cunoaste cineva pe acest individ?

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Default Cunoaste cineva pe acest individ?

Se pare ca a pacalit pe multi. Cititi comentariile.

http://www.okazii.ro/catalog/5827539...R-NOTORIU.html

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Cunoaste cineva pe acest individ?

Quote Originally Posted by zappa View Post
    Se pare ca a pacalit pe multi. Cititi comentariile.

http://www.okazii.ro/catalog/5827539...R-NOTORIU.html
    parca e un nigrox pe ***; n-o fi ala?
    ala de pe okazii vinde porcarii de alea de opticum de 125 ron la 300 ron; inainte aburea cu AU pe 2008-2009

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Da.M-am legat de el pe okazii si chiar am fost avertizat de catre administratorii de acolo pentru asta.De atunci si-a oprit posibilitatea de a lasa mesaje la licitatiile lui.Avea o abureala de genul "modificate cu cam DreamCrypt" si imi spunea mie ca sunt niste cam-uri aduse din Germania cu 30 Eur/buc.Mai era ca merge Digi (acum scrie doar Dg),ca face AU de pe satelit,ca va merge in 2008 si 2009 inclusiv,etc.Nu era problema daca vindea receptoare cu patch,pe mine m-au deranjat minciunile cu cam-ul (inexistent) si cu AU in 2009.
    Inca mai are licitatii pe acolo,sper sa-l caute baietii si sa-l rezolve.http://www.okazii.ro/catalog/5866916...html#div_photo
    :

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cei care au luat teapa pot sa liciteze si sa ia legatura cu kinetik.Valoarea nu e mare,dar daca va ramane asa pe viitor va mai tepui si pe altii.Sunt curios ce va face cand se va trece total la nagra 3 si cati vor apare pe okazii cu plangeri impotriva lui.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Smile Re: Cunoaste cineva pe acest individ?

mey ce aveti cu omul ala?el vinde exact ce zice(nu precizeaza pt.cat timp)nu?

Standard RSP member eugennico's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Ba inainte prezicea,cam pana acum 1-2 luni avea trecut ca va functiona in 2008 si 2009 inclusiv,doar am scris mai sus.
    Cand avea deschisa optiunea de a pune intrebari l-am intrebat ce e ala DreamCrypt Cam si a zis ca e un cam "special" cumparat cu 30 eur din Germania,ca receptoarele sunt modificate hardware si au acest cam montat in ele,ca nu e nevoie de introducerea de chei pentru ca isi face AU de pe satelit singur,ca sa nu citesc ce se scrie pe forumuri deoarece cei de pe acolo habar nu au de cam-ul asta si nici cum face AU de pe satelit.L-am mai intrebat cum vor merge aceste receptoare in 2009 daca in 2008 e prevazut sa se treaca la N3 si mi-a raspuns ca va merge,indiferent de ce schimba cei de la Digi si daca nu cred sa cumpar,sa nu mai citesc pe forumuri aberatiile unora care sunt paraleli si habar nu au de cam-ul asta minune.
    Deci tipul mintea de rupea,bineinteles ca receptoarele sun Opticum nemodificate si atat.Oamenii dupa ce au cumparat,au vazut ca la un moment dat li s-a facut bezna.L-au sunat pe respectivul si acesta a inceput sa le spuna ca a aprut ceva neprevazut si trebuie sa introduca ceva numere in receptor ca sa le mearga.Majoritatea au fost multumiti ca le merge din nou si si-au vazut de treaba,dar acum cu CE sunt cativa care s-au revoltat,nu scria nimic ca ei trebuie sa introduca ceva numere din cand in cand ca sa le mearga,plus ca tipul nu raspunde intotdeauna la telefon si nici nu are "acele numere" pe loc.
    Sa vezi cand se va face bezna.
    Am mai zis,daca spunea ca vinde receptoare Opticum cu patch nu ziceam nimic,dar a mintit din start si a reusit sa fraiereasca pe multi,care si acum cred ca le va merge si in 2009.
    :

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Un tepar o***nar!
    E bun avertismentul asta!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Tepari sunt toti Sefu,nu vede-ti, se face un contract pe urma banii sunt altii

Standard RSP member superzeama's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Angry Re: Cunoaste cineva pe acest individ?

Iar asta ......e corect....

http://www.okazii.ro/catalog/5683206...vad-multe.html[/QUOTE]

Intrebare:Vi se pare corect ca cineva sa faca bani din vinzare receptoare patchuite?Mie sincer nu....Cred ca cei care au scos cheile gigi deja regreta ca le-au facut publice
    SS2,Soleron

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by superzeama View Post
    Intrebare:Vi se pare corect ca cineva sa faca bani din vinzare receptoare patchuite?Mie sincer nu....Cred ca cei care au scos cheile gigi deja regreta ca le-au facut publice[/quote]
    Nu e corect, dar....clientii lui nu raman in bezna!! omul a dotat receiverele cu hack-sat key iar daca se intampla ceva clientul in 20 min are din nou lumina....orcum fata de teparii o***nari care sunt pe okazii Daniel nu intra in categoria lor,el totusi ofera produse de calitate la preturi avantajoase.

Standard RSP member superzeama's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Unhappy Re: Cunoaste cineva pe acest individ?

Pe okazii nu sint vindute dm500 ci dm 500 care vad gigi...nu mi se pare corect sa vinzi un lucru care tie ti s-a oferit gratis(tot respectul pentru cei care au facut-o)
    SS2,Soleron

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Pe okazii nu sint vindute dm500 ci dm 500 care vad gigi...nu mi se pare corect sa vinzi un lucru care tie ti s-a oferit gratis(tot respectul pentru cei care au facut-o)
    Am inteles ideea dar...omul specifica in clar pe forumul okazzi.ro despre ce este vorba,restul no comment.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Intrebare:Vi se pare corect ca cineva sa faca bani din vinzare receptoare patchuite?Mie sincer nu....Cred ca cei care au scos cheile gigi deja regreta ca le-au facut publice[/QUOTE]

in detaliile anuntuluil se specifica exact ca e configurat gratis, din pasiune, nu ca un pretext de vanzare. ca se vad multe cu el, nu este o noutate, ptr asta e facut sharingul. cei de pe okazii majoritatea habar n'au ce e ala un receiver satelit si sunt ajutati sa intelega despre ce e vorba, tocmai ca sa nu dea 300 ron ptr o conserva de 125 ron

Standard RSP member coburn's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Beneficiile sunt egale atat pentru vanzatori de dreambox clone cat si pentru cei care vand conserve paciuite, adica putin mai mult peste dublul investitiei.Iar in ce priveste legalitatea
    acestor vanzari in ambele cazuri se pacaleste statul prin neplata impozitelor.

Sanatate
    Exista doar un lucru bun, stiinta, si doar unul rau, nestiinta.

Page 1 of 2 12 LastLast