View Poll Results: Ascultati manele?

Voters
58. You may not vote on this poll
  • Nu ascult!

50 86.21%
  • Hascult!

8 13.79%
Results 1 to 15 of 79

Thread: satelitarii si manelele...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member kristaprim's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: satelitarii si manelele...

Nu stiu ca nu ma uit..........iar pe masa nu e musai sa dansezi.........daca nu ai inteles.............si in plus.....eu la chefuri sunt pedepsita si tre sa fac carnea la gratar ......asa ca nu am timp sa dansez pe masa........apropo.....vorba unui fost coleg de al meu: ce faci Bogdane?
    raspuns .....ce sa fac mama?pt bani?! orice......

Si daca danseaza gagicile in bar la bara....care e problema?...bravo lor....fiecare cu ce poate......si daca ti ai schimbat parerea despre mine....chiar nu conteaza si nu ma deranjeaza cu nimik....fiecare e liber la parere.

Acu doi ani am tinut un chef la care au venit si 2(sot si sotie) ii cunosteam de 4 luni........la noi sau intre noi prietenii nu exista gelozie ...bine....in limita bunului simt.....un amic o fotografia pe verisoara mea ...ea i a scos limba ca sa nu i faca poza....tipa pe care o cunoscusem de 4 luni a facut o criza de gelozie....i s a parut ei ca verisoaramea i a facut semne cu limba sotului ei si vezi doamne credea ca se da la el........si acu sa ajung la final pt ca ar fi mult de povestit.....de fapt tipa isi insela sotul de mama focului dar se dadea mare doamna si i se parea ciudat ca o alta tipa sa se uite la sotul ei.Banuiesc ca sti proverbul "hotului de hot ii ie frica"
    Si in ziua de azi tipa respectiva e cand cu unu cand cu altul......si barbasu munceste ca prostul ca sa o tina acasa si sa i faca toate placerile......asa ca tipele care danseaza la bara sunt mai doamne decat ea.....
    Last edited by kristaprim; 16-06-08 at 18:08.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai acum ce faci,te superi?Cati "zamberiti" sa pun ca sa intelegi ca glumesc?
    Uite,mai pun cativa .
    Daca dansezi pe masa nu ma deranjeaza,din contra stau si eu si ma holbez.
    Ziceam doar ca nu imi face placere ca jumatatea mea sa faca asta.E mai bine sa-mi acorde doar mie toata atentia si eu la fel ei.
    :

Standard RSP member kristaprim's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

mai zmeurica mama ...nu ma supar ca nu am de ce doar iti povestea cum e lumea.....ar trebui sa fi mandru daca cineva iti priveste jumatatea....cu privirea nu i poate face nimik...eventual sa o deoache sau cum se zice.
    Sa sti ca yky este inconjurat de femei si sunt mandra cand vin tipele si l lauda inseamna ca am ceva bun in casa.Nu am conceptii din acelea vechi

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Topicul asta oricum e de offtopicul, offtopicului si mai mult de atat a dat si-n offtopicul, offtopicului, offtopicului.
    Asa ca: Pauza de lecturat forumul!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nici o problema,sa o priveasca cat vor,tocmai i-am dat papucii.
    La mine dansurile ei pe masa nu au dus la nimic bun,data viitoare sa danseze ale altora ca mie mi-a ajuns.Asta nu inseamna ca am "idei vechi",ci doar ca nu imi place si gata.Iar daca "jumatatea" nu intelege inseamna ca nu e "jumatate".Daca nu imi plac manelele e tot conceptie invechita?E vorba doar de gust,nu are legatura cu vechimea.
    :

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

mo cred ca ati calcat pe teren minat... dupa 4 beri nu prea ma mai ajuta memoria ... cineva nu-mi aduc aminte cine a zis " gusturile nu se disuta dar exista gusturi discutabile " ... nu am spus eu , doar citam.
    Last edited by dan2000; 17-06-08 at 02:02.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Conform acestui sondaj;
    Nu ascult! 94.29% Hascult! 5.71%

deci; majoritatea nu asculta,atunci nici thread-ul nu isi are sens sa continue,mai ales ca ati inceput sa va si certati,concluzie?
    THREAD inchis conform sondajului!
    Minoritatea se supune majoritatii!

Redeschis dar sper sa nu va mai certati,o mica pauza din cand in cand calmeaza spiritele!
    Last edited by -minus; 17-06-08 at 01:24.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

sa inteleg ca cine a scris "hascult" e incult?

nu gasesc in dictionarul roman acest cuvant