Nu ascult!
Hascult!
ascult si pe dream (original)si pe calculator
TechnoBase.FM - 24h Techno, Dance, Trance, House and More - 128k MP3
http://www.shoutcast.com/sbin/tunein-station.pls?id=524
dar sunt si ascultator de manea dar nu toate jegurile care circula pe taraf cu toti debutantii![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
M-am gandit si eu la un moment dat sa intreb daca avem manelisti printre noi, dar am zis sa nu arunc cu pietre.
De ce sa nu fie OK? E rusine sa asculti manele? Sunt convins ca sunt mai multi manelisti printre noi, dar care nu recunosc.
Pai da detalii ca nu inteleg cu ce nu esti de acord. Daca s-ar fi pus intrebarea altfel.....de ex: ce muzica ascultati? ....ar fi fost OK?
P.S.: eu nu ma cert cu nimeni. Doar imi expun punctul de vedere.
Iar cartela de TVR pune-o pe un receptor cu viacces sa vezi daca e activata si a facut AU.
acest topic duce la o alta cearta inutila.
am inteles ca suntem la offtopic dar offtopic nu inseamna a fii ring de cearta.
mai bine imi spuneti cum leg cartela de tvr prin dreambox la caterinca ca nu am reusit...se vede negru
Moaaama si pentru asta va aprindeti...
Raspunsul meu la poll este: defenetly NOT!![]()
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Deci sa inteleg ca satelitarii nu prea asculta manele.
:
dupa ce duminica trecuta am fost la un botez, unde am pus muzica.....si TOATA noaptea a trebuit sa indur acest gen de muzica ... .... oamenii vroiau numai melodii cantate "live"..... unul din invitati m`a luminat: "ma...salam canta manele de 2 feluri..... pentru tigani....si pentru romani....pune si tu dalea mai pe "sistem".... si am pus o melodie de 39 de minute de 6 ori....si spre dimineata 2 melodii 4 ore..![]()
... invatare de minte....
... si ascult muzica mea pe a doua placa de sunet
Pun pariu ca toti sunteti manelisti....si va zic si de ce.......
La chefuri dupa ce goliti paharele si va umpleti mintile de alchoolnu mai auziti ce se canta si dansati chiar daca va urla manelele in urechi....care urechi?
![]()