Mai ascult in masina cand merg la clienti sa instalez in rest nop.
Nu ascult!
Hascult!
Mai ascult in masina cand merg la clienti sa instalez in rest nop.
bineinteles, fiecare e liber si are dreptul sa asculte ce ii place lui, nu contest lucrul asta; si din partea mea poate sa asculte manele in casa lui sau la mp3-ul lui cat "vrea muschiul lui" atata timp cat nu deranjeaza pe nimeni.
pe mine ce ma deranjeaza e ca in mai toate locurile unde merg aud manele; am un vecin la etajul 4 (si eu stau la parter) care are vreo 20 de ani, si cand are el chef da manele la tot blocul (si are boxe cat china), ca tremura peretii la mine, la parter, va dati seama; a venit politia de nu stiu cate ori, a luat o gramada de amenzi, si nimic, nu se potoleste; abia astept sa se intoarca in italia, sa pot sa stau si eu linistit in casa...
in bucuresti cand eram cu autobuzul ascultam manele, prin piete manele, cand mergeam pe litoral (mai ales acolo) manele, (nu-mi venea sa cred ca anul trecut cand am fost pe litoral in bulagaria n-am auzit chiar nici o manea; zona aia nu e vizitata de romani, ca nu-i asa promovata in ro, insa am vazut la tv de curand ca pe la nisipurile de aur/albena, pun bulgarii manele pentru romani) cand merg pe strada, trec manelisti cu volumul la maxim (si majoritatea au difuzoare auto de alea din bazar, si asa naspa de aude sunetul ala distosionat...). cand am plecat in spania asta-toamna am fost condamnat sa ascult manele pana in madrid; in arad la agentia atlassib m-am coborat si m-am dus sa fac reclamatie; ala de'acolo a vorbit cu soferiii sa nu mai puna manele, insa in autocar erau manelisti care au inceput sa injure si sa bea, si soferii n-au avut incotro si ne-au dat la toti manele... in spania in zonele de romani, gasesti manelisti cu duiumul. si acolo vine politia si le dau amenzi, ca doar "ei e smecheri" si dau muzica tare.
ce e interesant e faptul ca toti canta despre aceleasi subiecte: "nimeni nu e smecher ca mine/invart milioanele.euroii/am multi dusmani/ am masini bengoase/am femei frumoase/chiar sunt cel mai tare/beau mai mult ca toti/imi insel nevasta/imi bat nevasta" etc etc
![]()
va rog sa va uitati la asta
http://www.trilulilu.ro/sor_23/e56cf2ab48d35a
e tare de tot; am ras cu lacrimi; asa-mi place de mister badea asta cum comenteaza evenimentul![]()
ascult manele, deci sunt incult, abia stiu sa vorbesc romaneste, si ma mandresc cu asta.
manelele e viata mea
ne facem si noi un club pe aici?
e forum de sateliti nu de manele, asa ca raspunsul e nu.
Chiar nimeni nu voteaza "Hascult"?Sa nu ziceti ca e rusine sau daca ziceti nu e o problema,votati ca nu stie nimeni.
Si eu sunt de acord ca cea mai mare problema legata de manele este volumul la care sunt ascultate,in rest cine vrea sa asculta dezacoarde e treaba lu' dansu.Dupa cum vedeti eu am castile pe urechi asa ca nu deranjez pe nimeni cu ce ascult eu.![]()
:
Un sfat pentru dannielghi: data viitoare cand mergi in spania, ia avionul asa scapi de manele si de miros de picioare si de...
Exista doar un lucru bun, stiinta, si doar unul rau, nestiinta.