Nu stiu ca nu ma uit..........iar pe masa nu e musai sa dansezi.........daca nu ai inteles.............si in plus.....eu la chefuri sunt pedepsita si tre sa fac carnea la gratar ......asa ca nu am timp sa dansez pe masa........apropo.....vorba unui fost coleg de al meu: ce faci Bogdane?
raspuns .....ce sa fac mama?pt bani?! orice......
Si daca danseaza gagicile in bar la bara....care e problema?...bravo lor....fiecare cu ce poate......si daca ti ai schimbat parerea despre mine....chiar nu conteaza si nu ma deranjeaza cu nimik....fiecare e liber la parere.
Acu doi ani am tinut un chef la care au venit si 2(sot si sotie) ii cunosteam de 4 luni........la noi sau intre noi prietenii nu exista gelozie ...bine....in limita bunului simt.....un amic o fotografia pe verisoara mea ...ea i a scos limba ca sa nu i faca poza....tipa pe care o cunoscusem de 4 luni a facut o criza de gelozie....i s a parut ei ca verisoaramea i a facut semne cu limba sotului ei si vezi doamne credea ca se da la el........si acu sa ajung la final pt ca ar fi mult de povestit.....de fapt tipa isi insela sotul de mama focului dar se dadea mare doamna si i se parea ciudat ca o alta tipa sa se uite la sotul ei.Banuiesc ca sti proverbul "hotului de hot ii ie frica"
Si in ziua de azi tipa respectiva e cand cu unu cand cu altul......si barbasu munceste ca prostul ca sa o tina acasa si sa i faca toate placerile......asa ca tipele care danseaza la bara sunt mai doamne decat ea.....

Reply With Quote