e forum de sateliti nu de manele, asa ca raspunsul e nu.
Nu ascult!
Hascult!
ascult manele, deci sunt incult, abia stiu sa vorbesc romaneste, si ma mandresc cu asta.
manelele e viata mea
ne facem si noi un club pe aici?
e forum de sateliti nu de manele, asa ca raspunsul e nu.
Chiar nimeni nu voteaza "Hascult"?Sa nu ziceti ca e rusine sau daca ziceti nu e o problema,votati ca nu stie nimeni.
Si eu sunt de acord ca cea mai mare problema legata de manele este volumul la care sunt ascultate,in rest cine vrea sa asculta dezacoarde e treaba lu' dansu.Dupa cum vedeti eu am castile pe urechi asa ca nu deranjez pe nimeni cu ce ascult eu.![]()
:
Un sfat pentru dannielghi: data viitoare cand mergi in spania, ia avionul asa scapi de manele si de miros de picioare si de...
Exista doar un lucru bun, stiinta, si doar unul rau, nestiinta.
ascult si pe dream (original)si pe calculator
TechnoBase.FM - 24h Techno, Dance, Trance, House and More - 128k MP3
http://www.shoutcast.com/sbin/tunein-station.pls?id=524
dar sunt si ascultator de manea dar nu toate jegurile care circula pe taraf cu toti debutantii![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
M-am gandit si eu la un moment dat sa intreb daca avem manelisti printre noi, dar am zis sa nu arunc cu pietre.
De ce sa nu fie OK? E rusine sa asculti manele? Sunt convins ca sunt mai multi manelisti printre noi, dar care nu recunosc.
acest topic duce la o alta cearta inutila.
am inteles ca suntem la offtopic dar offtopic nu inseamna a fii ring de cearta.
mai bine imi spuneti cum leg cartela de tvr prin dreambox la caterinca ca nu am reusit...se vede negru
Pai da detalii ca nu inteleg cu ce nu esti de acord. Daca s-ar fi pus intrebarea altfel.....de ex: ce muzica ascultati? ....ar fi fost OK?
P.S.: eu nu ma cert cu nimeni. Doar imi expun punctul de vedere.
Iar cartela de TVR pune-o pe un receptor cu viacces sa vezi daca e activata si a facut AU.