Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 18

Thread: Un coleg valoros minus pe RSP

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member coburn's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Un coleg valoros minus pe RSP

Este vorba despre @outcast.
    Spaniolule tu stiai despre cine este vorba nu stiu de ce ma mai intrebi.
    Scriind acest post am mai descoperit inca o valoare a practicantilor sportului amintit mai sus (pupincurismul): nu pot sa se abtina de la intrigi si injurii nici macar cand sunt rugati si cand se stiu cu musca pe caciula. Mare pacat pentru forumul nostru ca este constant scuturat de acesti indivizi care pun interesul personal inaintea pasiunii, profesionalismului si spiritului de echipa.
    Rog moderatorii sa inchida acest post daca cred de cuviinta eu am spus tot ce am avut de spus.
    Sanatate
    Last edited by coburn; 13-06-08 at 21:30.
    Exista doar un lucru bun, stiinta, si doar unul rau, nestiinta.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by coburn View Post
    Este vorba despre @outcast.
    Spaniolule tu stiai despre cine este vorba nu stiu de ce ma mai intrebi.
    Scriind acest post am mai descoperit inca o valoare a practicantilor sportului amintit mai sus (pupincurismul): nu pot sa se abtina de la intrigi si injurii nici macar cand sunt rugati si cand se stiu cu musca pe caciula. Mare pacat pentru forumul nostru ca este constant scuturat de acesti indivizi care pun interesul personal inaintea pasiunii, profesionalismului si spiritului de echipa.
    Rog moderatorii sa inchida acest post daca cred de cuviinta eu am spus tot ce am avut de spus.
    Sanatate
    nu aveam de unde sti,nu monitorizez cine vine si pleaca,orcum sper ca nu faci aluzie la mine cu cele afirmate mai sus....eu nu cred ca am facut asa ceva la adresa vreunui membru RSP;
    .....intrigi si injurii ....
    ..........acesti indivizi care pun interesul personal inaintea pasiunii, profesionalismului si spiritului de echipa.............

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Inchidem aici aceasta discutie.
    Pe acest forum intra cine doreste si cand doreste daca se conformeaza regulamentului!