Dislikes: 0
cu cea mai mare placere imi fac amici oriunde dar nu grandomani si oameni rupti de realitate . adumi argumente ca gresesc atunci cand explic un lucru si eu sunt cel care pleaca capul . dar nu replicii de genul " eu vand si avioane lui base " sau am 200 de firme infiintate , pustiulica " . citeste ce am scris si ai sa observi ca referirea la cartofi , ceapa si altele nu aveau nici o legatura cu el , ci doar este un mod de a spune ca in tara asta de c.. sunt firme pe care le infiintezi doar respectand anumite reguli idioate .
Inca o data dovedesti ca....nu ai un caracter tare si te afirmi aiurea,in primul rand nu am 200 de firme ci una si buna iar pe langa obiectul principal de activitate mai sunt 200 conexe deschise,cat despre avioane,esti la inceput pustiul! nu trebuie sa fi principalul furnizor ci doar unul din intermediari ca sa poti avea un castig frumos,incheiem aici subiectul,va rog reveniti ONTOPIC!! orce abatere de la topicul initial va fi stearsa iar in prima faza cel ce o va face va primi avertisment iar daca se repeta BAN 7 zile,va multumesc pentru intelegere!
Ica o data va rog reveniti ONTOPIC!!
hobi a incalcat avertismentul meu de a continua offtopic discutia,refuzul lui de a reveni ontopic la gratulat cu un avertisment,daca va continua va primi BAN!!
va rog discutati doar despre subiectul initial deschis la inceput,orce abatere va fi sanctionata!
Va multumesc!
Last edited by -minus; 14-07-08 at 00:51.
nici tu nici el nu ati incercat sa discutati unul cu altu
ci doar sa va spuneti parerea
dar in general unii vor sa par mai interesanti si se pun cu gura pe un moderator ca sa se dea rotunzi
nu cred ca e cazul sa faci atat tamtam
inca odata iti spun : daca vrei sa dai un sfat despre subiect fa-o daca nu taci si nu devia de la subiect
mergi tu in acea lume de care vorbesti si da acolo cate sfaturi vrei despre modul de a face o firma pe criteriul taudar cred ca o sa intelegi
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Buna ziua,
Observ ca nu mai e activ acest topic din 2008 (probabil de cand a venit FB la putere), insa totusi poate mai citeste careva.
As vrea va rog sa va intreb daca a facut cineva scoala postliceala de 2 ani a ANDR (asociatia natioala a detectivilor din Romania) si cum vi s-au parut cursurile. Sau poate stiti pe cineva care a facut-o si cum i s-a parut.
Ma intereseaza calitatea cursurilor, structura lor, interactivitatea, dinamica, modul de predare, si bineinteles calitatea practicii.
As vrea sa urmez aceste cursuri, insa imi este foarte frica sa nu fie o postliceala oarecare cu ore unde se predau dupa dictare chestii mult prea generale si deloc interactive.
Multumesc frumos.
Trebuie sa ai anumite calitati pentru a deveni detectiv sau sa fi lucrat in sistem .citeste aici http://www.detectiviparticulari.info/ dupa aia da cu banul ....
Multumesc pentru reply, am inteles ideea.
Insa poate aveti un raspuns la intrebarea mea.........poate cunoasteti pe cineva care a facut aceste cursuri si v-a zis cum i s-au parut, poate ati auzit in treacat pe cineva care si-a dat cu parerea, poate ati auzit vreo opinie cu privire la ele, etc.
Daca nu...mai astept, poate intra pe acest forum cineva care stie cum se desfasoara cursurile si care-si poate da cu parerea despre calitatea lor.
Last edited by delta2k2; 02-09-13 at 11:13. Reason: Regula 12 : Quote inutil