postati aici tot ce tine de cm, va rog, n-are rost sa ne imprastiem in mai multe topicuri
multumesc pentru intelegere
vineri macar un gol sa vedem!!!
..::EGAMI TEAM::..
postati aici tot ce tine de cm, va rog, n-are rost sa ne imprastiem in mai multe topicuri
multumesc pentru intelegere
SLAB...????
Cand se intalnesc doua echipe tehnice care se contreaza din ''fasa'' e si normal sa sufere aspectul general al jocului.....
Una peste alta Lor le-a fost frica de Noi si Noua ne-a lipsit curajul......
Ideea e ca am luat un punct si ....mai vedem.............
......''remember''Grecia
Gata,imi pun cenusa in cap.Am zis ca nu facem nici un punct si deja avem unul dupa primul meci.De aici incolo mai vedem,poate batem ceva olandezi ca de italieni nu zic nimic.
Primul meci in care favorita nu a confirmat.Bravo lor si pentru un egal.
:
Oare de cine trebuie sa n-e temem...de Italia sau de Olanda......deja de 1-0 pentru Olanda.....
De castiga Olanda ...avem un ascendent moral asupra lor si le ie frica si lor de noi...![]()
Nasol , conduce Olanda si nu e de bine mai ales ca sa si inscris si la 1-1 avantaj au Olanda cu Italia.
Pfoaiiiiiii...2-0 OLanda
Si mai nasol 2-0 pt Olanda, trebuie sa facem egal cu Italia sa avem poate o sansa la calificare.
Poate batem Olanda...si ne-am scos...)
nimic nemaivazut............
Iar cu Italia ...Mutu si Chivu or sa joace bine de tot ...ca's ca acasa....si facem un meci bun si cu ei.![]()
Last edited by yky; 09-06-08 at 23:48. Reason: mi-au mai venit idei...
Bravo Romania! Bravo Olanda!
Maine :
19:00 : Rusia - Spania
21:45 : Grecia - Suedia
Vizionare placuta!
Ai nostri au scos un punct,asa ca nu am nimerit-o.
Acum intrebarea e: sunt in stare sa bata pe careva?Momentan se pare ca tot pe italieni ar fi bine sa-i rezolvam si sa speram ca olandezii ii bat si pe francezi.Si sunt sanse sa-i bata si pe ei.
: