-
Member
Beginner
Re: Echosmart hd -7109
Dupa cate am inteles, vor sa scape de cooler in urmatoarea revizie.
Videouri cu navigare prin meniuri, cu schimbarea canalelor gasiti multe pe Youtube ...
...Coolstream HD1...
Care oricum nu se numeste Echostream, dar este cea ce a fost prezentat ca viitor receptor HD de la DK-SAT.
Oricum, mi se pare un receptor extrem de rapid, probabil atat datorita procesorului, dar si a
softului.
-
Asteptam noi teste despre acest receptor....in asteptarea lui DM 500 HD ... totusi pretul este cam marisor pentru ceea ce stie sa faca pana acum.
-
nu mi se pare mare daca imaginea e foarte buna si se misca mai bine ca cele care au aparut pe piata
problema poate fi sustinerea soft
daca nu au o echipa buna in spate ...e un proiect nascut obosit
aici sta puterea pe piata a unui receptor : " SUSTINEREA SOFT"
-
Un receptor HD nu are nici un viitor daca nu are un suport bun si daca nu are suportul cel mai de pret.... adica sharingul!
-
Se pare ca s-a sfarsit vacanta ! a aparut noua versiune de firmware :
- un bootloader nou versiunea 3.1 ( id 24 )
- o imagine noua versiunea 3.65
- inaintea imaginii trebuie instalat noul bootloader
se pot descarca de aici : http://www.super-sat.info/index.php?...SB%20HD%207109
"regia" by MAGIC ... sa vedem ce aduce nou !
Last edited by MihaiP; 21-09-09 at 20:38.
-
Echosmart hd -7109
se pare ca ceva se misca daca azi a iesit noul soft 3.56 si a si disparut de pe super-sat inseamna ca totusi se misca...
-
Mda ... reusita miscare ! daca instalati aceasta versiune ... ramineti cu receptorul blocat !!! adica intr-un ciclu .. BOOTING...APP INIT...APP RUN...BOOTING ... samd ! Nu disperati voi face public curand mijloacele de resuscitare ! deci fiti cuminti !