[QUOTE=zmeura;41178]Face scantei cumva inauntru chiar daca nu ai nimic in el?De obicei se duce magnetronul
Da, face shi scantei, shi se aude huruit puternic.
stiam eu ceva:P
[QUOTE=zmeura;41178]Face scantei cumva inauntru chiar daca nu ai nimic in el?De obicei se duce magnetronul
Da, face shi scantei, shi se aude huruit puternic.
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Vezi acolo pe softpedia,e explicat cam ce sa faci.Trebuie sa-l desfaci sa vezi starea magnetronului.Eu stiu unul topit la cap care inca merge,chiar daca mai face scantei cateodata.Problema poate fi de la depunerea de grasime prin zona magnetronului,eventual cureti bine zona si mai incerci sa vezi daca merge.
:
Am un dell 1504fp , este un lcd de 15'', care nu se mai aprinde deloc, nici ledul de alimentare care indica si stanby-ul, absolut nimic. Am verificat in partea de alimentare si prima data am avut impresia ca este integratul de acolo, un TOP 247F, dar l-am schimbat si nu este. Am mai inlocuit condensatoare si cateva diode exact cu aceleasi , luate noi si nimic. Nici nu am o schema a lui, dar mi se pare ca functioneaza cam ciudat. La partea de masuratori pe chopper am impresia ca ceva nu este bine, dar nu stiu nici cum ar trebui sa dea.. Daca ma puteti ajuta cu ceva, vreo informatie..