multumim mult pt informatia.Eu nu am clona dar o sa ajuta pe ei care au 100%
Se pare ca in curand si celelalte imagini vor avea inclus timebomb-ul,cei ce detineti clone schimbati-va adresa de MAC cu una originala pentru a va feri de eventuale surprize!
Din sursele mele acest lucru se va intampla in urmatoarele 6 luni,trecerea la timebomb va fi conditionata de noile drivere ce vor fi introduse in imagini.
multumim mult pt informatia.Eu nu am clona dar o sa ajuta pe ei care au 100%
deci trebuie sa apelam la jtag ca sa schimbam macul din boot...tu ai reusit sa iti readuci dreeamul la viata?
...........................
Am o mica teama , imaginea Sattv 1.2 a aparut in aceeasi zi cu GP 4.4 , nu cumva sa fie vreo legatura intre ele , eu am bagat Sattv 1.2 si nu am avut nici o problema .
Daca dm o sa bage un timebomb in plugin , skin sau emulator ? Ne asteptam la orice .
E posibil sa aiba. Sunt curios daca cei care si-au rescris macul cu jtag vor intampina astfel de probleme.
Era postat pe undeva softul care va informeaza daca aveti timebomb,stiu ca merge pe Gemini si e probabil sa functioneze si la celelalte imagini.
:
Asta voiam sa zic si eu...trebe verificata fiecare imagine aparuta....
@Spaniolul!
Am zis ca nu mai scriu pe aici deoarece sunt destui ce-i ling mana regelui par de pe partea cealalta.Profit si defaptul ca nu mi-a anulat adminul contul.
Dar azi 1.06.2008 am sa fac o exceptie.
1.J-tag e unica solutie de aducere la viata si nimic altceva.
2.Schimba MAC, dar nu asa dupa ureche,calculeaza-l in hexa.Eu unul as incerca sa calculez in baza SN.
3.Pune 4.3.0 si daca BP e activ atunci e ok.
Poti pune fara risc si 4.4.0-100% garantat
Nu mai lansa nici tu "time bomb" ca-ti sare la gat regele...
@Zmeura
Fa-i un test de 2-3 zile cu restart reboot la 1 ora sa vezi cum se comporta cu 4.4.0
Atentie la scris cu J-tag-ul daca nu te lasa sa-l scrii cauta wall.exe si lasa-l deschis in background.
@maximus
E posibil orice,dar fii mai atent cand afirmi cate ceva, sa nu devina ilaritate!!!
Cam asta e...
Asa apare cu Gemini 4.3.1.Daca testati pe alte imagini si aveti acelasi mesaj "Potential risk clone bomb" si nu aveti MAC de original,e bine sa renuntati repede la acea imagine.
Asta nu stiu cum se face,eventual scrie aici cam cum s-ar face asa ceva.Eu am un mac primit de la cineva si nu am avut probleme,merge de 2 luni.2.Schimba MAC, dar nu asa dupa ureche,calculeaza-l in hexa.Eu unul as incerca sa calculez in baza SN.
:
Dar daca ramanem noi la imagini mai vechi ce are? Mie imi merge fain cu 4.2.0
Trecut la Sfinti