poate are un time bomb nou .....
poate are un time bomb nou .....
...........................
probabil ...dar poate au gasit o alta modalitate de a distruge o clona ...nu mai poti avea incredere in ei dupa ce au facut .
...........................
Asta asa e,dar cum eu sunt curios si in special ATENT,voi face tot posibilul sa va anunt exact ca la geminii 431 daca apare ceva de rau,momentan nu puneti imaginea decat daca mai aveti o clona in casa,eu unul imi permit sa ma joc cu ele,dar nu toata lumea e la fel de pasionata ca mine sau ca altii care fac teste pentru a oferi comunitatii din care face parte numai lucruri bune,utile si in premiera fata de alte forumuri,chiar daca e vorba doar de ore tot premiera se numeste si tot EXCLUSIVITATE a RSP-ului ramane.![]()
Constatare : afisarea duratei in procente mananca memorie foarte multa!
spaniolule lasa-te de smecherii
vrei sa-mi spui ca ai tradus in germana si engleza ce ti-a spus sursa ta?
ai facut copy/paste si gata ce mai atatea povesti cu exclusivitati![]()
http://www.//////.nl/board/board.php?boardid=16
Mai exista un forum special pentru dream unde apare tooate noutatile inainte de a fi postate pe i have dreambox,este un forum exclusivist doar anumite persoane cu anumite.....au acces,uita-te atent la ora de pe i have si la ora postarii pe sateliti,vei vedea un decalaj de 2 ore aproape,normal ca am facut copy/paste dar am facut-o de pe un forum NONPUBLIC!! inainte sa apara pe celelalte forumuri publice!! deci; este exclusivitatea RSP-ului![]()