simplucumparand o placa ss HD
stiti cumva cum pot sa fac placa mea de Skystar 2 sa citeasca HDTV,MPEG 4 sunt n00b raman dator cu o bere
![]()
Din cate stiu eu sunt doar cateva posturi Mpeg 4 in dvb-s ....le numeri pe degete.....restu sunt in dvb-s2 ,altdvb sacadeaza urat la mpeg4 cel putin mie....iar sunt si niste probleme cu codecurile ...pe dvbviewer merge perfect
Se poate shi cu SS2, cel mai bine prin DVB Dream, dar trebuie de configurat codecurile bine pe comp...
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Iata shi o poza de pe Lux TV HD[IMG][/IMG]
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
va rog imi spuneti cum so configurez? nu conteaza in ce program so folosesc da sa vada HD am un calculator destul de bun.
Eu unul folosesc Cyberlink H.264 (ATI) ,asta imi merge cel mai bine,si asa procesorul folosit nu scade sub 70% ,ma gandesc ca merg si alte aplicatii in afara de dvbviewer dar ...de el sunt cel mai multumit....dupa altdvb care nu reda bine mpeg4.
hai sa ne intelegem asupra unui lucru deocamdata tehnilogia HD transmisa prin satelit e la inceput si e greoaie nu din puctul de vedere a celor ce transmit ci a sistemlui de receptionare,deocamdata playerele nu sant stabile ptr HD nici macar progdvb profesional HD nu merge cum trebuie,codecurile inca nu sant perfecte ptr aceste playere(retineti e vb de transmisie satelit)driverele sant de tot rahatul de acolo se trag toate problemele ptr o functionare fluida,luxe tv nici nu merita osteneala ptr ca e pe spotul arabasc deci semnal cam greu iar ptr celelalte care sant am spus nu merita(asta cu ss2)dar daca vrei cu adevarata HD precum am spus o placa ss HD si o placa video HD la alegerea ta(prefer ATI ptr HD)si vei vedea mai multe programe HD insa aici intervine prob codari programelor dar asta e o alta treaba,in rest va doresc succes si sa stati bine cu nervu
ps.tot ce va ofera HD(TRANSMISIE SS)sant doar NERVI,NERVI,NERVI
http://www.flysat.com/hdtv.php
Folosesc SS HD si am testat cam toate codecurile si programele dvb,pe configuratia mea C2D,placa video ATI3650,Vista64.
In momentul de fata cel mai bine imi merge DVBViewer+Cyberlink8 si e unica varianta in care proc sta la 1-2% ,orice alt codec imi utiliza proc peste 20%!
HDurile pe Gbox cu gbox_plugin1.1 merg bine doar ca tre si o linie buna
Eu folosesc una cam schioapa si se cam intrerupe dar isi revine singur, nu trebuie restartat,DVBViewerul are ceva buguri dar se poate trai cu el.
Nu imi place insa delayul de 2-5 sec a programelor (probabil din cauza decodarii software) si tot ce e transmis interlaced in HD.
ps: daca instalez si alte codecuri h264 dupa ce instalez cyberlink8 imi sare de 20% procu la HDuri in DVBViewer .![]()
Last edited by polomarco; 28-05-08 at 15:29.
CPU: Intel Pentium Dual CPU E2180
Placa Video: este nvidia Gefore de 512 si are HD
RAM:2GB
HD:1TB
etc altele nu conteaza