0

Dislikes:
0
-
Membru de onoare
Re: Gbox si N3
Scuze,am incurcat A cu X.Deci e bine sa aveti setat I 02 si X undeva intre 06 si 0A.Scuze,corectez si mai sus.In plus am adaugat problemele care pot apare cu aceasta versiune.Eu am peers putini deocamdata si imi merge destul de bine,dar cum pun I 03 e gata.La tine se explica poate prin multitudinea de peers si de carduri chiar si cu I 02.Cum am scris si mai sus: sper ca va apare si o versiune stabila,altfel nu vad bine viitorul gbox fara pachetele N3,care nu sunt de neglijat,din contra.
Last edited by zmeura; 25-05-08 at 20:01.
:
-
x6 merge, insa 0A deja inseamna x10, ceea ce cred ca e cam mult sa ai atatea carduri de la un provider. asta merge cand esti la inceput si ai cativa peers, insa in timp ar trebui scazut. practic pe i2, ar fi suficient x5. merge serverul destul de stabil.
-
Membru de onoare
Trebuie sa iei in considerare si faptul ca N3 are acelasi CAId,daca setezi un X foarte mic e posibil ca unul dintre pachete sa nu "intre" in acest X.La fel pentru Conax sau Nova/Showtime..........Hmmmm.Cum impacam si capra si varza?Aici e problema in versiunea noua de gbox.Am peers foarte buni in dist3,care au abo la pachete complecte,dar am renuntat doar pentru a putea pune cardul N3 "la bataie".La fel se intampla si cu X acum,sunt nevoit sa aleg si pe cei din dist2 la sange doar pentru a ma feri de problemele legate de instabilitate.
Nu renunt,la ora asta gbox e cel mai raspandit,dar odata cu trecerea la N3 vor fi ceva probleme.La mine cu I 02 si X pus si la 0A merge fara probleme,dar parca sunt dezamagit.Astept o versiune de gbox care sa ne multumeasca asa cum a fost 2.1b,doar sa fie adusa la zi.
-
pai si daca-i faci peer-ului respectiv o linie g, atunci n-ar merge si cu un x mai mic
-
Membru de onoare
Corect,dar in N3 vom avea 5 provideri mai importanti,cu X:05 si linii G se rezolva problema la limita rau,nimeni nu e 24/24 online.Asta e offul meu fata de versiunea 2.1b.