Card N2/3 in gbox.
Se pune cardul in gbox (veti avea nevoie de 2.25e sau R142)si se citesc datele cardului din BluePanel/G-BoxCenter/G-BoxShareCenter/Local Card/Lower Slot Information(DM500)unde veti gasi:
ATR:635859f35a88c9978766b......
Nagr*vision card
ROM Version: DNASP142
Revision : RevG01
CAM ident : UA:0xCCCCCCCC
ERROR in Provider read
Baudarte=9600
Iata si cum arata cel de N2:
Multumiri @piciul.
De aici avem nevoie doar de CAM ident pe care l-am notat cu C.
Aveti nevoie de o linie B in var/keys/nagra de genul
B: { CC CC CC CC { BB BB BB BB BB BB BB BB }} RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
unde
-C este CAM ident
-B este boxkey
-R este RSA
Boxkey si RSA se poate afla asa daca cautati pe google sau eventual pe viitor cu unlooper.
Atentie la spatii!CamID si Boxkey se trec ca mai sus grupate cate doua,iar RSA fara pauze.
Atentie si la folosirea cardului direct in gbox,daca aveti multi peers care trag de el poate crapa.
Eliminati linia G:18010000 din var/keys/ignor.list
Restart la gbox si ar trebui sa decodeze de pe slot1.
Alte setari:
-daca nu va deschide o parte din programe sau chiar nici unul incercati sa umblati la timings in /var/keys/softcam.cfg si modificati linia T: { 04 00000 010 } Nagra
-atentie si la A: { 01 } din var/keys/gbox.cfg pentru a asigura update-ul cardului.
Va recomand mutarea cardului in newcs-mpcs-cs2gbox-gbox.Stiu,doar cand cititi combinatia asta va doare capul.Daca am timp voi reveni inca o data cu informatii,deoarece nici eu nu am testat inca.Bafta.
O informatie de pe alt forum:
Deci cei cu N2 testati in gbox 2.1b,merge 100%.digi n2 cards aren't working because gboxR142 recognizes them as caid 18010000 instead of 18012011 so actually gbox can't send ECM's correctly to the card. Looks like this version is only for n3 (regarding nagra).

Reply With Quote

Normal pui Gbox 2.25d ca sa poti sa vezi si cardul local.