Salutari la toata lumea.Sunt nou pe acest forum.Am si eu o intrebare,locuiesc in spania si as dori sa stiu ce sau care receptor e cel mai recomandat pt. a putea vedea digitv.unul ieftin si bunicel si ce trebuie sa imi decarc.nu ar fi deloc rau un tutorial.Va multumesc anticipat
sunt o gramada---.....AZBOX.FTE.....DEPINDE CE ITI CUMPERI vezi ce trebuie pus.....oricum cind va trece jiji la n3 nu va merge,,,,doar daca ai un dreambox sau o klona.
Ori iti faci un abonament oficial , ori te axezi pe un Dream pt ca in curand o sa treaca la N3 si nu o sa mai mearga pe " nici" un receptor asa ca mai gandestete inainte sa cumperi ceva.
Bun si cu Dreambox astea o sa mearga chiar si in nagra3???Si care ar fi cel mai recomandat,nu prea sus de pret.
va multumesc mult
Cel mai ieftin;dreambox 500s
Va multumesc mult pentru raspunsuri.Atunci avem sperante daca digi trece la nagra3??cu decourile astea se poate vedea?
Un salut la toti
Receptoarele sugerate nu sunt doar simple receptoare: au linux pe ele. Ce inseamna asta? Ca e flexibil (NB: receptorul), ca poti schimba firmware-ul original (''imaginea'') cu unul la alegere, cel mai bun si cel mai stabil care ti se pare. De asemeni, suporta emulatoare soft (nu mai e nevoie de cam-uri) si de asemeni unele imagini au chiar si un program ce downloadeaza de pe net (un server central) key-le necesare emulatorului, pentru a deschide programe criptate.
Fiind flexibil, fiind linux, se poate adapta la cerinte ulterioare, viitoare.
Last edited by danix71; 26-05-08 at 17:22.
Nihil Sine Deo !
Credinta. Speranta si incredere.
Ubi bene ibi patria.