Results 1 to 15 of 24

Thread: JIJI in CCcam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: JIJI in CCcam

Din pacate nu am gasit nici eu alta varianta decat cu CCcam 2.0.4. Daca stie cineva cum am putea sa facem sa mearga cu o versiune mai noua am fi recunoscatori.

Am vazut multi ca nu accepta 2.0.4 si nu am inteles de ce. Poate ne da cineva detalii.

Merci.

Golden Member sateros's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by ripper View Post
    Din pacate nu am gasit nici eu alta varianta decat cu CCcam 2.0.4. Daca stie cineva cum am putea sa facem sa mearga cu o versiune mai noua am fi recunoscatori.

Am vazut multi ca nu accepta 2.0.4 si nu am inteles de ce. Poate ne da cineva detalii.

Merci.
    Versiunea 2.0.4 contine un bug care este folosit de cunoscatori cu scopuri de inselaciune (marocani turcii si cativa romani)in schimb portughezi romani si spanioli il folosesc pt a vedea cardul nagra in local impreuna cu mpcs si newcs O linie L in configuratie la cccam 2.0.4 apare ca local (desigur fake) daca este folosit mpcs si newcs atunci linia devine activa ca un local adevarat deci folosind o linie N de la un partener desigur cu setarile necesare si de riguare in mpcs sar putea obtine un local valabil folosind bugul din 2.0.4 in versiunile superioare bugul a fost eliminat
    Un bug asemanator se gaseste la Gbox configurand o linie M in gbox cfg

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Are sens ce spui .

Newcs evident citeste cardul nagra.....
    CCcam-ul nu stie sa interpreteze cardul Nagra 3? Din cate stiu se poate pune Newcs + CCcam. atat doar ca nu apare linia ca local.
    Ma insel ?

Se poate pune cardul in discutie in Newcs si direct linie N in CCcam o versiune mai actuala?

Am primit cateva refuzuri de schimb pentru ca foloseam versiunea 2.0.4? Exista vreo metoda sa ii conving pe partenerii de share ca nu am fake?

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Se poate pune cardul in discutie in Newcs si direct linie N in CCcam o versiune mai actuala?
    Se poate sigur.Eu am un peer in lista care are asa ceva,Newcs+CCcam 2.0.9.

Golden Member sateros's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Are sens ce spui .

Newcs evident citeste cardul nagra.....
    CCcam-ul nu stie sa interpreteze cardul Nagra 3? Din cate stiu se poate pune Newcs + CCcam. atat doar ca nu apare linia ca local.
    Ma insel ?

Am primit cateva refuzuri de schimb pentru ca foloseam versiunea 2.0.4? Exista vreo metoda sa ii conving pe partenerii de share ca nu am fake?
    Da cccamul nu citeste cardurile de nagra de aceia se foloseste combinatia newcs+ cccam sau newcsmpcscccam pt local direct in cccam newcs + cccam nu apare local dar in schimb poti da linii N si sa primesti C problema ca liniile N daca le dai atunci se pot folosi altii de ele cum am explicat mai sus si nici nu poti limita downshare adica sa dai numai cateva hopuri mai jos cardul el in newcs merge automat la downshare 8 problema e ca tu poti demonstra ca localul tau in ccccam+mpcs+newcs merge dar el nu poate sa stie ca tu nu folosesti o linie N de la altul de aia nu au incredere dar poti da o linie N de test sa vada ca ai local si asa el poate sa si dea seama ca ai dreptate eu am incercat dar am renuntat repede ca nu prea intelegeau cum functioneaza

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Cred ca o sa ii bag in ceata pe multi si nu stiu cati sunt dispusi la atatea teste. Daca ar fi un card foarte cautat atunci poate ar fi alta poveste. Asa ma multumesc cu cei care au incredere. Din fericire nu ai nevoie de foarte multe carduri ca in cazul gbox0ului .

Merci pentru sfaturi si informatii, deocamdata cred ca raman pe 2.0.4.

Golden Member prodigy's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ca si o paranteza la ce s-a discutat aici, dar totusi o chestie zic eu interesanta de aflat daca functioneaza sau nu:
    - am reusit sa fac cccam-u sa accepte si EMM-uri de la anumiti peersi
    - am setat mpcs-u sa accepte si el la rindul lui EMM-uri si sa trimita la [reader] din mpcs.server

- acuma ramane de vazut dupa ce mai umbla baietzii la k@yle sa vad daca chiar pot peersi acestia de la care accept EMM-uri sa imi faca update la card via cccam + mpcs + newcs.
    Total handled client emm's : 382 - de cccam trimis mai departe la mpcs :
    2009/02/27 9:07:24 30402 c01 dummy emm-request sent (reader=newcamd, caid=1801)
    O sa revin cu informatii cind va fii cazul

Respecte.
    Last edited by prodigy; 27-02-09 at 10:49.
    Toate-s vechi si noua toate!

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

pot sa spun ca , cardul zaharos nu facea up in aceasta combinatie ma*x si focu*s erau ok
    ..::EGAMI TEAM::..

Golden Member prodigy's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by prodigy View Post
    Ca si o paranteza la ce s-a discutat aici, dar totusi o chestie zic eu interesanta de aflat daca functioneaza sau nu:
    - am reusit sa fac cccam-u sa accepte si EMM-uri de la anumiti peersi
    - am setat mpcs-u sa accepte si el la rindul lui EMM-uri si sa trimita la [reader] din mpcs.server

- acuma ramane de vazut dupa ce mai umbla baietzii la k@yle sa vad daca chiar pot peersi acestia de la care accept EMM-uri sa imi faca update la card via cccam + mpcs + newcs.

O sa revin cu informatii cind va fii cazul

Respecte.
    Mna, revenind la ceea am scris mai sus, dupa ce s-au schimbat kyle la jiji prin cccam -> mpcs -> newcs a facut update si cardu!! treaba buna
    Toate-s vechi si noua toate!