Results 1 to 9 of 9

Thread: AI-Powered Subtitle Translations

Standard RSP member Didi's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default AI-Powered Subtitle Translations

Incepand cu ultima actualizare OpenBh 5.4.1.004, imaginea oficiala include traduceri de subtitrări bazate pe AI...meserie

Dupa o perioada de proba de 15 zile plata este de 15euro/an, abonamentul este pentru un singur device, in prezent echipa OBH lucreaza la la o pagină de gestionare a abonamentului care sa permita eliberarea codului și folosirea lui pe alt dispozitiv.
    Aplicatia este si in OpenATV 7.4

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Am intrat pe forumul lor. Dar exemplul prezentat este neconcludent. Imi arata, ce? Ca Love Nature e tradus? Pai, este deja tradus pe satelit. Care e faza?

Mentioned
    0 Post(s)

Poti vedea orice film sau emisiune tv care are subtitrare DVB sau teletext in orice limba si traduce in timp real in RO sau alta limba pe care o alegi, in concluzie poti personaliza subtitrarea in limba dorita, mai putin subtitrarile ce vin in flux cu imaginea.

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

Asta am inteles si eu la prima vedere. Dar proba? Ce arata ei acolo, nu e dovada.
    De aia am si cerut pe forumul lor sa imi arate functionarea pe un program RAI.

Mentioned
    0 Post(s)

Ai dreptate, prezentarea lor nu-i concludenta, eu m-am jucat cu ea pe OpenATV am incercat si la elvetieni si mergea chiar bine dar pana m-am intors din vacanta au expirat cele 15 zile, am pus pe OBH dar pe aceeasi boxa si vor bani...nu le dau pentru ca nu mi-e necesara aplicatia pentru sat, daca era pentru Kodi lucrurile stateau altfel...

Member Beginner
    Mentioned
    1 Post(s)

M-am jucat vreo 2-3 zile cu ea, pe OATV 7.4. Pentru cei pretentiosi nu va asteptati la "traducere exacta". Probabil e bazat pe ChatGPT.
    Pe un forum de cinefili, unde sunt membru, s-a facut o comparatie in ChatGPT si DeepL. A rezultat ca DeepL traduce mai bine.
    Alta problema ce am observat-o este ca atunci cand exista subtitrare in romana pe canalul respectiv, DVB sau Teletext, "altereaza" subtitrarea.
    Practic face traducere din romana in romana.

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Destul de slabutz. Am renuntat dupa o saptamana de testare. Traducerile sunt limitate, iar daca urmaresti programe romanesti cu subtitrare trebuie dezactivat

Member Beginner
    Mentioned
    1 Post(s)

Quote Originally Posted by mansh View Post
    M-am jucat vreo 2-3 zile cu ea, pe OATV 7.4. Pentru cei pretentiosi nu va asteptati la "traducere exacta". Probabil e bazat pe ChatGPT.
    Pe un forum de cinefili, unde sunt membru, s-a facut o comparatie in ChatGPT si DeepL. A rezultat ca DeepL traduce mai bine.
    Alta problema ce am observat-o este ca atunci cand exista subtitrare in romana pe canalul respectiv, DVB sau Teletext, "altereaza" subtitrarea.
    Practic face traducere din romana in romana.
    Rectific aici: "s-a facut o comparatie intre ChatGPT si DeepL."

Standard RSP member
    Mentioned
    2 Post(s)

merge bine pe vu+ duo4k se, openatv7.4