3

Dislikes:
0
-
-
Standard RSP member
Merge oare si pe imagini bazate pe DreamOS? Am un Dm920 cu Gemini 4.2
Am testat, dar nu pot vedea unde sa incarc o imagine noua pt instalare in multiboot.
-
Pentru instalare multiboot trebuie sa instalezi prin procedura
standard Rescue o imagine la zi OpenATV 7.6 ... aceasta i-ti
va oferi posibilitatea de a crea un ChkRoot Multiboot ... pur
si simplu ceri initializarea sa ! dupa care , la Reboot , poti
examina , exploata si actualiza Multibootul din Software
Management. Acolo , prin functia Flash Online poti incarca
noi imagini , intre ele inclusiv Gemini 4.2 !!! Pluginul se instaleaza
doar pentru imaginile care nu au un Multiboot Manager propriu !
-
@cristo4
Din Openatv poti sa intri fara probleme cu ChkRoot in orice imagine DreamOS... dar nu stiu cum poti sa te intorci inapoi la E2.
Eu n-am reusit si a trebuit sa revin la zero. Am renuntat la imaginile dreamos, vechi si depasite
-
Standard RSP member
Deci cu Gemini 4.2 in flash nu am nicio sansa in a folosi pluginul ? ( felicitari pt munca depusa!) El apare instalat, il deschid, dar nu am posibilitatea de a incarca o imagine noua pt instalare.
Chiar am incercat sa instalez acum OpenAtv 7.6, dar fiind in format .zip, nu mi-a recunoscut-o la selectarea imaginii din web-interface prin metoda clasica la dreambox, imi cere doar format .tar, tar.xz, etc
Imi place la Gemini ca are un blind scan super ok si functional 100%. N-am mai folosit OE de vreo 4 ani .....
-
Standard RSP member
Dezarhivezi OpenAtv 7.6 si apare in folderul DM920 ......rootfs.tar.bz2 ....pe care o instalezi din web-interface prin metoda clasica
-
Standard RSP member
A mers, da, uitasem de cand n-am mai folosit OpenAtv....
Putin offtopic, dar ce setari trebuie facute la video settings pentru a afisa corect 4k cu HDR? Afiseaza foarte intunecat si spalacit, spre deosebire de imaginile cu DreamOs, unde merge perfect by default....
-
Standard RSP member
Tot eu raspund, e nevoie doar sa dezactivam allow 10 bit la video settings.