Din 01.01.2026 Freesat isi va inceta activitatea.
Posibil sa nu mai permita activari noi, desi site-ul lor inca este activ, chiar acum am verificat data expirarii la cartela mea si a functionat.
Dislikes: 0
Buna Ziua la toată lumea
am o cartela Conax de Freesat si se expira in data de 21.07.2025- adica astazi
incerc sa o prelungesc pe Pagina de Freesat si nu imi accepta dupa ce am pus datele
Cica temporar probleme sau este mutat
Poate cumva cineva sa imi spuna detalii mai apropiate ?
https://www.freesat.ro/vreau-freesat
Din 01.01.2026 Freesat isi va inceta activitatea.
Posibil sa nu mai permita activari noi, desi site-ul lor inca este activ, chiar acum am verificat data expirarii la cartela mea si a functionat.
si la mine arata treaba cu expirare- dar cind ma duc la prelungire- imi apar datele Respectivului pun seria Cartela - si trimite - atunci im da
Se pare că există o problemă cu acest site web.
Este posibil ca https://www.freesat.ro/verify_buy.php să întâmpine o problemă temporară sau să se fi mutat.
Cod de eroare: 500 Eroare internă server
Este posibil ca site-ul web să fie temporar indisponibil, vă rugăm să încercați din nou mai târziu.
Pana una alta,aveti la liber programele freesat pe frecventa paralela 12568 MHz, pol.V (DVB-S2 SR:16664 FEC:2/3![]()
@Black_Angel
Semnalul este bun pe 12568V, dar asta nu are legatura cu problema ridicata de tine privind prelungirea cartelei Freesat. Poate ai observat ca mai multe optiuni sunt blocate pe site-ul lor oficial, mai mult ca sigur este vorba de incetarea activitatii de la 01.01.2026.
Poate daca s-ar ivi vreun cumparator, desi nu cred, situatia s-ar putea reglementa. Daca nu, bye, bye Freesat!
![]()
ai dreptate dingo31dar asta nu are legatura cu problema ridicata de tine privind prelungirea cartelei Freesat
Eu am luat-o pe timpuri ca sa fie la Numar de cartele, cind mai mergeau si altele
Am sa incerc pe Mutant@51- sa scanez, Nu ar fi exclus ca Dreamul 8K sa nu fie valabil Tunerul la SR:16664 FEC:2/3
Am ajuns la final ca Presupunerea mea a fost constatataAm sa încerc pe Mutant@51- sa scanez, Nu ar fi exclus ca Dreamul 8K sa nu fie valabil Tunerul la SR:16664 FEC:2/3
Pe Mutant nu am avut nici o problema la scan , si este aceasi Antena
Si in legatura de Prelungire si Tema Treadului sa rezolvat
Va Multzumesc mult ptr Ajutorul acordat![]()
Fec:3/5
freesat a tras obloanele/nu mai este pe eutelsat la 16 est
Se pare ca mai repede
Au mers si ei pe noul TVA![]()
Cum sa inzeleg chestia asta ?
Last edited by mondo; 28-08-25 at 16:27. Reason: Cititi regulamentul #12
Adica au tras obloanele!![]()
Last edited by mondo; 28-08-25 at 16:27. Reason: Cititi regulamentul #12
Mai vedeti regula 12 si nu mai dati quote consecutiv:
12. Nu se admite quote(citat) pentru posturi consecutive
E obositor si iritant