A fost cam multa liniste aici la politica in ultima vreme.

Asa cum v-am obisnuit, declar public cu cine votez.

Sunt votant de dreapta din 1990, am inceput cu Ion Ratiu apoi am votat la fiecare tur doar cu dreapta!

Acum e clar, votez cu Nicolae Ciuca si asta o fac din urmatoarele motive:
- convingerile mele politice de dreapta
- vremurile tulburi care vor veni
- m-a convins generalul in ultima luna, (asa emotiv cum este) ca merita increderea mea!

Cu ceilalti candidati am urmatoarele probleme:
- Lasconi e buna de gura, superficiala, oportunista si obraznica.
- Geoana pare ok pentru vremuri trecute.
- Simion nu poate depasi conditia de lider de galerie, chiar daca ar fi sa gaseasca gusteri sa il voteze presedinte, ma gandesc doar ca dreapta nationalista a dus la al 2-lea razboi mondial
- Ciolacu e jovial cat timp PSD isi vede de treaba la furat!
Alti candidati nu conteaza.

Nu spun ca e bogatie in Romania, nu spun ca Nicu e Mesia, spun doar ca e singura solutie pe care o vad azi!
Vor veni vremuri grele, indiferent cine castiga alegerile!
Romania nu poate plati pensii si salarii decat din imprumuturi in urmatorii 20 de ani!
Rusia vrea sa recucereasca teritorii si pare dispusa sa faca orice pentru asta, Romania e pe lista de bucate!

Ganditi-va de 5 ori inainte de vot, si cel mai important, mergeti la vot, chiar daca nu sunteti de acord cu mine.
O seara buna!

---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

Ca sa intelegeti ce se intampla, puteti da o geana la alegerile din anul 2000 aici

Scrutin 26 noiembrie 2000

Din 17.699.727 de alegători înregistrați s-au exprimat 11.559.458 (65,31%), dintre care numai 10.839.424 au fost validate (720.034 voturi anulate, în timp ce diferența care îi desparte pe primii doi clasați a fost de 897.980 voturi).