Results 1 to 4 of 4

Thread: Hamerica mai e democratzie?

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

Default Hamerica mai e democratzie?

Bunica m-a invtzat sa am rabdare ca vin Hamericanii, bine ca nu a apucat aceste vremuri.

Daca ea mai prindea vremurile in care "borfasii" conduc Hamerica oare ce mi-ar fi spus?

Prin termenul de mai sus, borfasi, ma refer la oameni care declara la televizor ca trebuie sa ai carti in mana ca sa speri la ajutorul noilor "stapani" ai hamericii.

Nici cei mai optimisti proursi anti Hamericani nu credeau ca vor primi pe tava de la un tradator si gasca lui Europa si Ucraina!

Ne feream de Ursia pe buna dreptate, dar acum sa ne trezim ca "aliatul strategic" ne baga cutitul in spate!?

Om trai si om vedea, cum am zis cand era Dragnea pe cai mari, am scapat noi de Ceausescu, scapam si alti distrusi!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Esti optimist, dar deocamdata "конец фильма", poate partea a doua va fi mai reusita.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Situatia e mult mai complicata. Uite ce zice domnul profesor aici:

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

Am vazut 10 min din film si spun ca da, Ursia a anuntat de atunci din razboiul Balcanic ca nu e bine, dar eu am o stire!
    In 1991, o cunostintza a facut accident in Iugoslavia, ceasu rau, i-a trecut buha calea, evident accident cu un alt roman, faceau si ei bani vanzand caiete romanesti si ochelari de la Basarabeni.
    Nimic nou pana aici, doar ca in Serbia atunci si azi, e musai sa treci pe la judecator daca ai facut accident cu masina sau altele ...
    Si astia 2, dorm in masina care scapase mai bine din accident, erau romani amandoi, si a 2-a zi se duc la judecator.
    Vine omu, ii saluta in romaneste cu "salut cuscre" (asa le zic romanii de pe Valea Timocului la romanii de peste Dunare), le spune in romaneste ca ii ajuta si ei se linistesc. Era duminica dimineatza.
    Judecatorul il ia pe unu din ei sa ii arate ceva, asta era mirat, dar se linisteste curand, aveau portrete cu Milosevici in birouri cum aveam noi cu Ceausescu. Judecatorul roman nu avea portret in birou!

Dupa ce dau turul birourilor, care erau goale fiind duminica dimineatza, zice judecatorul: " Cuscre, noi intram in razboi" ! Intram in razboi si sa va pregatiti ca vin vremuri grele!"

Lucrurile se intamplau in ianuarie 1991 cred, o sa verific!
    Serbia nu a fost nevinovata, sunt milioane de romani in Serbia, sau erau, am fost in perioada aia, pe valea Timocului in sate majoritatea locuitorilor erau romani!
    Filmul din postul de mai sus nu e adevarul!

Judecatorul a spus esentza cu minim un an inainte de razboi!

Sper sa am sansa sa povestesc aici sau undeva cateva intamplari din viata care bat filmele !

Povestea e mult mai interesanta !
    Poate altadata.
    Pana atunci sa ne bucuram de Romania, de viata !

---------- Post added 12-03-25 at 00:01 ---------- Previous post was 11-03-25 at 23:20 ----------

Oare suntem noi nebuni?
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...