Thanks Thanks:  4
Likes Likes:  5
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Găinarii caută clienţi

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Default Găinarii caută clienţi

Odata la doua-trei luni primesc un apel telefonic, ca am fost selectat pentru ..., ca o firma administrativa vrea sa stea de vorba cu mine..., etc...de fiecare dată altă motivaţie

Acum şi pe FB
    Aţi primit şi voi?

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Te caută banii si tu refuzi?!

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

In decembrie ma sunau cu nr de Anglia sa imi ofere de lucru!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Sunt și de ăștia cu număr de Romania. Răspunzi și vorbește un robot AI și spune sa adaugi numărul că să vorbiți pe WhatsApp.
    De curând am aflat că pe WhatsApp poți primi mesaje de la cineva din lista ta de contacte din memoria telefonului, (chiar dacă acel contact nu ți-a dat niciun mesaj pe WhatsApp) și îți spune că are nevoie de niste bani + un cont bancar, că ți dă înapoi cât de curând posibil că doar sunteți prieteni buni.
    Probabil alege un contract mai des folosit.

Atenție la neatenție.

PS: am auzit de o colega din școală generală că a pierdut 25 de mii de Euro cu alta metodă.
    A văzut pe net un video La Măruță cu un fond de investiții de la BT , în care ți se promiteau câștiguri garantare mari in scurt timp.
    Ea săraca nu s-a prins ca videoclipuri asemănătoare au apărut și cu Isărescu și cu Becali făcute cu AI.
    A dat click pe linkul cu filmarea și singură s-a înscris.
    După acel click bineînțeles că telefonul ei era compromis.
    A primit telefon de la "ei" cu număr de BT , de la relații clienți. Probabil clonau un număr de acolo . Când suna-i înapoi răspundeau chiar cei de la bancă. Cei de la bancă spun că nu au fost ei.
    După vreo 3 zile a vrut să urmărească creșterea și a văzut că plecau tranzacții de pe contul ei, făcute de pe telefonul ei.
    A fost în zadar sesizată banca chiar atunci că ei ridicau din umeri și spuneau că nu pot opri. Chiar dacă s-a dus la sediul băncii nu putea opri acele tranzacții făcute pe conturi din BT. A sesizat poliția, avocați... A primit informații de la poliție că modul de operare e a unora din Republica Moldova . Urmărind banii au "prins" indivizi din Republica Moldova care bineînțeles nu mai aveau niciun ban , totul era transformat în cripto monede și apoi nimic se pierdea urma tranzacțiilor.
    Și-a luat gândul de la bani. Suspectează și acum cârdășia băncii deși ea și-a dat accesul la telefonul ei prin click urile date pe link-uri dubioase . Prin octombrie, noiembrie s-a întâmplat
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Ăştia mă înnebunesc! Nu ştiu ce au cu mine, nu mă lasă în pace
    Acum pe email, textul nu are nici un attachment sau vreun link ce să conţină bomba.
    Care o fi şmecheria, nu ştiu?
    Evident ca nu am raspuns, adresa pare dubioasa si nu pare a fi de la ANAF

From: admin.portal@mfinante.ro
    To: "xxxxxxxxxxxx>
    Sent: Wednesday, February 5, 2025 at 03:19:36 AM GMT+2
    Subject: Document nou ANAF

Ati primit urmatoarele documente in spatiul virtual privat (SPV) de pe portalul ANAF:
    - DECIZIE DE IMPUNERE DIN OFICIU a veniturilor persoanelor fizice D256 pentru CIF XXXXXXXXXXXXX, prelucrata la 04-02-2025

Standard RSP member marcghi's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Nu este de la anaf, trebuie sa fie cu gov.ro

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

E o activitate intensa si pe mail si pe retelele de socializare. Spam-ul pe mai e mult mai intens. La fel si mesajele primite, multe dintre ele le marchez direct ca spam.
    Pe retele primesc zilnic cereri de amicitie. Se lucreaza mai mult ca de obicei. O fi vre-un semn, ceva.
    Edision Mio 4k plus, Vu+ Zero 4k, Samsung UE49MU6452, Samsung QE55Q82RATXXH